PARUT DEMAM CAMPAK – Hilangkan Parut Chicken Pox Dengan Cepat

Hilangkan Parut Chicken Pox Dengan Cepat

Chicken pox atau demam campak benda biasa terjadi kpada semua. Namun apa yang tak best adalah kesan parut chicken pox yang degil susah nak hilang. Malah makin teruk muka badan berparut hitam. Jom kita kenali cara Hilangkan Parut demam campak Chicken Pox Dengan Cepat Dan Kulit Kembali Cantik

Cara Hilangkan Parut Chicken Pox Dengan Cepat Dan Kulit Kembali Cantik

 

 

Alhamdulillah, berkat kesabaran dan kepercayaan terhadap vitamin-vitamin ni semua, akhirnya parut chicken pox yang penuh di muka dan seluruh badan saya makin pulih sepenuhnya. Terima Kasih Shaklee kerana mengembalikan keyakinan hidupku.

Kalau parut chicken pox yang banyak dan degil boleh hilang dengan vitamin Shaklee yang saya amalkan ni, setakat parut jerawat tue apalah sangat kan. Korang yang banyak parut jerawat patut cuba vitamin Shaklee ni. Tak cuba tak tau.. dah cuba jatuh cinta beb! ? -Dr. Zamri Rosli

Nutrisi Penting Ketika Chicken Pox

Alhamdulillah, Dr. Zamri Rosli berjaya hilangkan kesan parut chicken pox yang agak teruk dalam masa yang singkat. Betul katanya, kalau kena Chicken Pox di usia 43 tahun, boleh capai tahap paling teruk. Ini kerana, di usia 40-an, sistem pertahanan badan dah semakin lemah, dan sel kulit kita dah tidak sesihat seperti muda remaja mahupun kanak-kanak.

Bukan setakat kesan parut chicken pox, kalau ada parut jerawat batu pun agak sukar nak hilangkan. Tambahan pula kita tak dapatkan nutrisi yang cukup untuk kesihatan kulit.

Set Chicken Pox yang diamalkan oleh Dr. Zamri ini ada 5 jenis suplemen iaitu:

  1. NutriFeron
  2. Garlic Complex
  3. ESP Soy Protein
  4. Vitamin C
  5. Vitamin E

 

Cara Puan Mas Hilangkan Parut Chicken Pox dengan Cepat dan Kulit Kembali Cantik

 

 

 

Nutriferon – Bantu meningkatkan antibodi bagi melawan penyakit. Nutriferon merupakan satu-satunya supplement yang dihasilkan oleh pakar imun dengan penyelidikan lebih 40 tahun.
Garlic complex – Bertindak sebagai antibiotik semulajadi.
Vitamin C Sustain Released – Meningkatkan sistem imun badan dan mencantikkan kulit supaya lebih cerah dan berseri.
ESP – Memberi tenaga segera dan membina sel baru pada kulit yang diserang parut chicken pox.
Vitamin E – Membantu memudarkan parut chicken pox yang teruk pada tubuh dan wajah dan memperbaiki tekstur kulit.
Krim Herbal Blend – Memberi kelegaan kepada kulit yang tidak selesa/gatal akibat chicken pox

 

 

 

Dapatkan set vitamin ini agar ianya dapat Hilangkan Parut Chicken Pox Dengan Cepat Dan Kulit Kembali Cantik. Malah anda akan makin sihat dan vitamin ini juga membantu agar chicken pox tidak datang kembali menyerang anda

PARUT CHICKEN POX PADA MUKA ANAK

Al-kisahnya, anak kedua Kak Lia naik biji air kat perut.

Kak Lia memang tak jangka pun tu chicken pox.

Tangan ni pun duk gatal pecahkan biji air tersebut.

Sehari okay lagi, tapi naik hari kedua ketiga,

Kak Lia tengok makin naik biji air kat badan Husna.

Waktu tu yang pecah ada satu jelah.

Orang cakap jangan usik biji air tu, nanti makin banyak naik biji air.

Sebab sebelum ni tak pernah ada pengalaman, Kak Lia memang pecahkan biji air tu tanpa sengaja ok!

Memang benar pun. Hehe.

Lepas hari kedua ketiga tu, penuh dah satu badan Husna naik biji air chicken pox hingga sampai atas kepala.

Memang agak mengerikan.

Ni pengalaman pertama Kak Lia handle chicken pox ni.

Kak Lia sendiri pun belum pernah kena.

Lagi haru anak yang 2 orang lagi pun belum kena.

Hati mak ni memang tak keruan lah kan sebab benda ni berjangkit.

Tapi tak pelah, biar kene sekarang.

Dah tua baru nak kene makin teruk lagi.

parut demam campak

CARA HILANGKAN PARUT DEMAM CAMPAK

Orang kata, kalau kene chicken pox, boleh jadi demam.

Tapi Alhamdulillah Husna tak demam.

Tapi Kak Lia masih bawa dia ke klinik untuk rawatan lanjut.

Dalam masa yang sama, Kak Lia terus je sapu Herbal Blend.

Anak sepupu Kak Lia pernah kene chicken pox, mak dia sapu Herbal Blend je.

Mak dia memang suka sebab katanya badan anak dia tak ada parut pun lepas sapu dengan Herbal Blend Shaklee.

Doktor hanya bekalkan antibiotik, ubat demam dan Calamine lotion.

Kak Lia sapu jugak Calamine tapi tak sekerap Herbal Blend sebab sapu lotion Calamine, kulit jadi lebih kering, pastu Husna akan garu garu.

Memang sepanjang kene chicken pox tu, Herbal Blend adalah teman setia Kak Lia.

Lepas mandi je memang sapu Herbal Blend terus.

Husna pun kurang garu-garu sikit. Syukur sangat.

Sepanjang kene chicken pox tu jugak, Kak Lia mandikan Husna dengan Basic H.

(fungsi pada botol tak dinyatakan untuk dibuat sebagai mandian) tapi Kak Lia yakin sebab Basic H purely natural dan tiada bahan kimia.

Bila naik chicken pox ni, tak boleh sabun badan dengan sabun biasa.

Kulit boleh jadi kering, anak pun tak selesa.

Memang Kak Lia avoid sabun masa naik chicken pox hari tu.

PARUT CHICKEN POX KERING BERSIH

Alhamdulillah, seminggu je, chicken pox Husna dah kering dan amazingly syukur seribu rahmat, tak ada bekas parut yang merisaukan especially pada pada muka dan juga badan.

Cuma satu je Kak Lia tak boleh kawal si Husna ni, bila chicken pox dah kering, pastu jadi kudis, dia suka kutil kutil kudis chicken pox yang dah kering.

Tapi overall, muka dan badan Husna bebas dari parut yang mengerikan.

Syukur Alhamdulillah.

Bagi ibu-ibu yang anak anak cara hilangkan parut demam campak, Kak Lia sarankan Herbal Blend dan Basic H ni.

In Shaa Allah SELAMAT, SEMULAJADI dan BERKESAN.

 

Cara Mudah Nak beli vitamin parut chicken pox ini

 

  1. Beli terus melalui Shaklee tanpa melalui pengedar. Klik, bayar dan tunggu Shaklee hantar terus ke pintu rumah anda.

 

 

Darah Haid Tidak Berhenti

 

ATAU

 

 

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya, Alam Impian, Denai Alam,

Ainul Mustafa

Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

This Post Has 10 Comments

  1. Dulu pernah kena chicken pox ni time sekolah menengah. Lamanya parut tu nak hilang. Dulu tak kenal shaklee lagi. Best info ni. Terima kasih

  2. Dulu masa kecik penah kena chicken pox ni, memang parut susah nak hilang. Mujur lah sekarang dah kenal shaklee, tahu dah apa nak buat. Thank you for the info.

    1. memang malu, tapi sekarang tiada masalah lagi, amalkan permakanan yang cukup nutrisi untuk membantu pemulihan luka

  3. Wah. chicken pot semua hilang dan pulih dengan badan tanpa sebarangan parut. Mestilah cuba produk Shaklee yang hebat ni.

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu
WhatsApp chat Nak Order Shaklee ?