Peluang Business Shaklee Untuk Golongan Profesional

Peluang Business Shaklee Untuk Golongan Profesional

PELUANG BUSINESS SHAKLEE
.
Zaman ekonomi tak stabil ni, ramai yang mula mencari cari peluang business part time.
.
Malah golongan professional seperti jurutera, doktor juga pun turut ambil peluang buat part time business. Kalau kita boleh keje kuat sikit dan dapat lebih untuk diri sendiri, keluarga apa salahnya kan.
.
Ada lebih boleh cepat cepat settlekan hutang, bawa anak anak travel, bagi duit lebih kat mak ayah
.
APA YANG SAYA BOLEH DAPAT DENGAN BUSINESS SHAKLEE

1. Income UNLIMITED
Anda ada peluang untuk jana pendapatan 4, 5 angka sehingga UNLIMITED pendapatan sebulan

Ada seorang student yang masih belajar menjana pendapatan RM7k sebulan.

Ada seorang doktor income RM10k sebulan makan gaji dan income business RM100k sebulan

Ada seorang usahawan Shaklee income RM700k sebulan. Ye sebulan bukan 1 tahun

Ada peluang besar untuk dapat income yang besar. Jadi kenalah rebut peluang kan

2. FREE TRIP
Siapa tak suka melancong kan. Lagi BEST kalau melancong FREE. flight , hotel mewah, makan mewah ,aktiviti yang BEST. Semuanya FREE.

Tahun 2020 ni anda berpeluang ke KOREA dan Switzerland PERCUMA

Ini bukan scam tau. BETUL punya. Janji kena USAHA 😉

3. AWARD
Manusia mesti suka penghargaan, award. Dalam business ni anda akan diraikan di majlis award yang EXCLUSIVE

Dapat award ada nama sendiri..best tau. Kenangan sampai mati. Boleh letak kat almari.boleh cite kat anak cucu

4. BUSINESS DIWARISKAN
Kita belajar sampai PHD. Sijil PHD tu xdapat nak bagi kat anak anak kan

Business ni kita bina sekarang dan nanti kita wariskan pada anak anak. Anak anak kami sudah dijamin kerjaya dengan gaji 5,6 angka sebulan.

Jadi kenapa taknak usahakan sekarang untuk legasi keturunan kita

Jika anda berminat nak tahu lagi peluang business Shaklee,

Boleh call/ whatsapp kami untuk set appointment

www.wasap.my/60133612717/businessDDS
.
#businessshaklee #peluangpekerjaan #jobstreet #carikerja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Open chat