Peluang Business Shaklee Modal Jana Pendapatan Lumayan

Peluang Business Shaklee Modal Jana Pendapatan Lumayan

Peluang Business Shaklee Modal Jana Pendapatan Lumayan? Betul ke lumayan sangat?

Zaman ekonomi tak stabil ni, ramai yang mula mencari cari peluang business part time.

Malah golongan professional seperti jurutera, doktor juga pun turut ambil peluang buat part time business. Kalau kita boleh keje kuat sikit dan dapat lebih untuk diri sendiri, keluarga apa salahnya kan.

Ada lebih boleh cepat cepat settlekan hutang, bawa anak anak travel, bagi duit lebih kat mak ayah

APA YANG SAYA BOLEH DAPAT DENGAN BUSINESS SHAKLEE

 

1. Income UNLIMITED

 

income sampingan seorang jurutera. 2 kali ganda dari gaji engineer beliau.

Anda ada peluang untuk jana pendapatan 4, 5 angka sehingga UNLIMITED pendapatan sebulan

Ada seorang student yang masih belajar menjana pendapatan RM7k sebulan.

Ada seorang doktor income RM10k sebulan makan gaji dan income business RM100k sebulan

Ada seorang usahawan Shaklee income RM700k sebulan. Ye sebulan bukan 1 tahun

Ada peluang besar untuk dapat income yang besar. Jadi kenalah rebut peluang kan

 

income seorang student. masyukkan. kalau student boleh buat, kita semua pun boleh buat.

 

2. FREE TRIP

Dapat p US, Disneyland FREE

Siapa tak suka melancong kan. Lagi BEST kalau melancong FREE. flight , hotel mewah, makan mewah ,aktiviti yang BEST. Semuanya FREE.

Tahun 2020 ni anda berpeluang ke KOREA dan Switzerland PERCUMA

Ini bukan scam tau. BETUL punya. Janji kena USAHA

 

 

3. AWARD

Manusia mesti suka penghargaan, award. Dalam business ni anda akan diraikan di majlis award yang EXCLUSIVE

Dapat award ada nama sendiri..best tau. Kenangan sampai mati. Boleh letak kat almari.boleh cite kat anak cucu

 

 

4. BUSINESS DIWARISKAN

 

 

 

Kita belajar sampai PHD. Sijil PHD tu xdapat nak bagi kat anak anak kan. Suami saya ada Master Engineering, buat PHD tapi tak boleh wariskan pada anak anak

Business ni kita bina sekarang dan nanti kita wariskan pada anak anak. Anak anak kami sudah dijamin kerjaya dengan gaji 5,6 angka sebulan.

Jadi kenapa taknak usahakan sekarang untuk legasi keturunan kita

 

 

 

 

Jika anda berminat nak tahu lagi peluang business Shaklee,

 

Peluang Business Shaklee Modal Jana Pendapatan Lumayan

 

Boleh call/ whatsapp kami untuk set appointment

www.wasap.my/60133612717/businessDDS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.