Pengedar Shaklee Shah Alam Paling Cun Dan Berpengaruh Di Malaysia

Pengedar Shaklee Shah Alam Paling Cun Dan Berpengaruh Di Malaysia

Jika anda berminat nak cari produk shaklee, apa kata anda berjumpa dengan founder Diet Diet Sihat iaitu puan Ainul Mustafa, seorang blogger terkenal, yang juga sudah lama menjadi seoarang Shaklee Independent Distributor. Alhamdulillah boss saya nih mempunyai banyak cerita menarik tentang penggunaan produk shaklee dan anda sendiri boleh menonton video di bawah, serta melihat beberapa testimoni yang hebat. Jom berkenalan dengan pengedar shaklee shah alam puan Ainul Mustafa.

Mengenali Puan Ainul Pengedar Shaklee Shah Alam Paling Cun

Puan Ainul adalah ibu kepada dua orang anak, dan juga seorang blogger hebat yang fokus kepada parenting, fashion, makanan dan sebagainya. Beliau sudi berkongsi tips dan pengalaman beliau dalam bidang blogging, sehingga boleh menyertai rancangan Semanis Kurma, pada 7/3/2013, di mana, bukan semua orang biasa boleh menyertai rancangan tersebut.

Koleksi Testimonial dan Video Puan Ainul

Jangan lupa untuk melihat sendiri, video testimonial puan Ainul tentang bestnya menggunakan produk shaklee, dari makan sendiri dan akhirnya menceburi bidang business, dan sekarang juga telah bergelar suri rumah bekerjaya. Alhamdulillah, boleh tonton dua video terbaik puan Ainul, dan juga link testimonialnya. Puan Ainul juga adalah founder kepada group shaklee Chromatic yang sangat hebat.

Testimonial Shaklee Puan Ainul Mustafa

Selain dari video terbaik di atas, apa kata kita tengok juga beberapa entry terbaik, yang menjadi kesukaan puan Ainul dan keluarga. Bermula dengan produk dan akhirnya suka, dan terus yakin nak buat business shaklee. Jadi sekarang ini memang dah lama makan shaklee, memang terbaik. Rugi tak beli shaklee dengan beliau.

Jika anda berminat untuk mendapatkan tips kesihatan, produk shakele dan ingin mengetahui lebih lagi tentang business shaklee, hubungi puan Ainul seperti di bawah, jangan tunggu lagi, dapatkan produk shaklee anda sekarang

Ainul Mustafa
Pengedar Shaklee Paling Cun
013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Open chat
Powered by