Pengedar VIVIX Salah Seorang Ibu Paling Berpengaruh Di Malaysia ?

Pengedar VIVIX Salah Seorang Ibu Paling Berpengaruh Di Malaysia ?

Semalam terbaca satu berita yang dikirimkan oleh sepupu sepapat admin, eh ini gambar Ainul Mustafa, oh di calonkan, dalam ibu berpengaruh di malaysia ? Hhaha, top influencer katanya dalam blog theasianparent versi Malaysia.

bangga pulak admin tengok sebaris dengan artis malaysia macam Nora danish tuh, hahhaa, terbaik . Impian admin ialah nampaknya kami kena lebih serius dan fokus untuk memviralkan kepentingan kesihatan dan diet. Kami cadangkan vivix , dan tak paksa pun beli. Kalau rasa nak cuba, bolehlah contact big boss. Jadi, setiap artikel, ada isu dan cadangan penyelesaian. Apapun, sekali lagi admin tumpang bangga. Jangan lupa, kalau rasa nak join team Diet Diet Sihat.

ibu berpengaruh di malaysia

pengedar vivix shaklee malaysia

CARA ORDER VIVIX SHAKLEE

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

Leave a Reply

CommentLuv badge

Close Menu