Pengedar VIVIX – Tahniah Team Diet Diet Sihat Seluruh Malaysia

Pengedar VIVIX – Tahniah Team Diet Diet Sihat Seluruh Malaysia

Alhamdulillah & tahniah kepada pengedar pengedar VIVIX di bawah team DietDietSihat .

Permintaan product VIVIX yang sangat menggalakan sehingga tak cukup tangan kami

Team Diet Diet Sihat yang Berjaya menjual VIVIX.

Sales lebih dari RM10,000 sebulan.

Baru Sales ye bukan Untung runcit dan income lagi tu.

Kenapa VIVIX ?

VIVIX™ adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.

Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik.

Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

Banyak testimonial menarik yang korang boleh jumpa dikongsi oleh ramai pengedar shaklee seluruh dunia tentang VIVIX.

Jadi vivix memang sangat hot di dunia dan juga di Malaysia.

Rugi kalau korang lepaskan peluang untuk menjadi salah seorang marketer vivix yang berjaya, di bawah team Diet Diet Sihat.

Jom kita baca kisah kejayaan mereka di bawah.

Surirumah 4 angka Soffiah Shariff

Siapa cakap surirumah anak 4 tak boleh jual vivix ni?

Puan Soffiah dah buktikan.

Surirumah 4 angka dengan menjadi pengedar VIVIX di Utara.

Pensyarah Engineering Farhanah Omar

Kesibukkan bekerja sebagai pensyarah bukan penghalang untuk buat extra income dengan menjadi pengedar vivix di Negeri Sembilan

Ex Engineer to WAHM : Najihah Razali

Melepaskan jawatan Engineer di Company Jepun bukan la sesuatu yang menrugikan.

Malah dia boleh menjaga 3 orang anaknya sendiri dan menjadi WAHM dengan income lebih dari engineer

Tengah buat PHD, Sarat mengandung pun boleh Jual VIVIX Beratus botol sebulan : Meza Amin

Sarat mengandung anak ke 3, sibuk dengan PHD tapi dalam masa yang sama excellent dalam business.

Antara pengedar vivix paling HOT di Sarawak, Sabah & Brunei

Pekerja Swasta Berjaya : Ismalieza

Pekerja swasta berjaya jual vivix.

Yelah sebab anda tak perlu buat loan untuk mejadi penjual vivix yang berjaya.

Modal hanya RM69 sahaja.

Cikgu berjaya Menjadi Pengedar VIVIX : Juliya Baharom

Cikgu pun boleh buat part time sebagai pengedar vivix seperti Cikgu Juliya Pengedar VIVIX Pahang

Berminat untuk menjadi pengedar vivix seperti mereka?

Boleh hubungi Ainul di 0133612717 atau email di ainulfadzilah@gmail.com

pengedar vivix

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

Leave a Reply

CommentLuv badge

Close Menu