ANDA DALAM DILEMA MENCARI PENGEDAR SHAKLEE DI KAWASAN ANDA ?

BOLEH COD DI KAWASAN ANDA SIANG DAN MALAM 24/7 ?

USAH RISAU LAGI. TEAM KAMI AKAN MEMBANTU ANDA

pengedar shaklee sid boleh cod
mentor business anda (1)

Hai, kami dari team shaklee Diet Diet Sihat, ingin membantu anda untuk mendapatkan SID terbaik yang boleh COD terus ke tempat anda. Pasukan kami komited untuk memberikan konsultansi terbaik untuk anda di luar sana yang mencari agen shaklee yang berdedikasi.

pengedar vivix shaklee shah alam

AINUL MUSTAFA

bekas jurutera, sampai dinobatkan theasianparent sebagai ibu yang patut korang follow di Malaysia nih, rujuk artikel sebelum nih. Ainul mengambil keputusan untuk berhenti dari menjadi jurutera dan sekarang fokus untuk membantu ramai suri rumah yang sibuk dengan menggunakan teknik halimunan. Selain itu Ainul sentiasa menulis tentang kekeluargaan di blog personal beliau AinulMustafa.com

FAIZ SAAID

ambil keputusan untuk berhenti buat PhD, fokus terus buat business, dan menjadi tunjang kepada program teknikal . Alhamdulillah, dia sering bercakap depan orang ramai tentang blog, fb, dan shaklee. Faiz Saaid juga menulis lawak lawak beliau di blog peribadi Blog Orang Selangor

cod shaklee

ID: 866453

Kelana Jaya,Shah Alam,Klang, USJ ,Bandar Sunway, Universiti Malaya, Telekom Bangsar, Alam Impian

SENARAI PENGEDAR SHAKLEE (SID)
TERBAIK SELURUH MALAYSIA

ID: 894167

Queensbay Mall, Sungai Ara, Pulau Pinang,

ID: 1300122

Putrajaya, Alamanda , Presint 16, Presint 15,

ID: 1109048

Puncak Perdana, UITM , One City, USJ,

Rizana
Shaari

ID: 1296070

Klang,Pandamaran, Pel Klang, Pulau Indah

ID: 1298067

bangi, kajang, semenyih, beranang,sek19 PJ

ID: 1271001

UIAM, Melawati, Wangsa Maju, Keramat

ID: 1027990

Sungai Petani, Gurun, Aman Jaya Mall

ID: 910287

Seremban, Nilai, Bandar Baru Bangi

ID: 954898

Port Dickson, Teluk Kemang, Politeknik

KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE
DI BAWAH TEAM CHROMATIC

Pelbagai faedah jika anda mendaftar sebagai ahli shaklee, ramai yang tidak mengambil peluang untuk menjadi ahli, tapi jangan risau, ianya bukanlah perangkap supaya anda buat business kena cari orang. Tiada paksaan dalam buat business, tapi sememangnya anda terpaksa dapat faedah di bawah.

HARGA LEBIH MURAH

Kita jadi ahli mesti nak harga lebih murahkan. Jadi bila jadi ahli kita dapat harga discount product RM10-RM100 . ikut product la. Kan dah jimat duit minimun RM10

DAPAT CASH REBATE

beli untuk mak ayah keluarga anak anak dan diri sendiri eh cukup point dapat cash rebate. Syiokk tak. beli dah la murah , dapat pulak cash back. tak perlu jual pun. ni beli makan sendiri

TAK PERLU SURVEY

tak perlu nak survey sana sini nak harga murah. jadi ahli confem dah dapat harga murah

ENJOY HARGA PROMOSI

kalau ada promosi product, ahli dapat harga lagi murah. ahli je tau. tak ahli tak dapat..

KONSULTANSI TERBAIK

boleh mendapat khidmat nasihat terus dari nutritionist dan saya juga adalah product nutrition trainer

PELUANG BUSINESS

Tiada paksaan dalam melakukan business, cukup sekadar makan sendiri. Tapi peluang tetap ada, bila dah bersedia, anda boleh mulakan bila bila masa

AKTIVITI MENARIK DI BAWAH
YANG ANDA BOLEH SERTAI

pengedar shaklee sid boleh cod
Health and Wellness Talk
landmark study
Landmark study dengan saintis shaklee
youth shaklee
demo produk kecantikan youth
peluang business
Bersama mentor dalam sesi peluang business shaklee

JOM MENDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu