Pensyarah Income 4 Angka Buat Business Part Time

Pensyarah Income 4 Angka Buat Business Part Time

Pensyarah Income 4 Angka Buat Business Part Time. Gaji pensyarah bukan ke dah 5 angka? Kalau boleh dapat 2 income apa salahnya kan. Boleh cepat settlekan hutang, lagi cepat banyakkan saving dan boleh travel ke seluruh dunia tanpa pening nak fikir duit gaji tak cukup. Kalau gaji kena tunggu hujung bulan tapi income business dapat tengah bulan. Jadi tiada masalah bab duit sebab income non stop masuk

Inilah agen kami Puan Farhanah Omar yang merupakan pensyarah di selatan. Walaupun sibuk bekerja tapi beliau tetap berjaya dalam business dan kerjaya. malah dalam kerjaya dapat Anugerah Cemerlang tau.

Kami sama sama background engineering dimana Puan Farhanah menjurus kepada bidang akademik melahirkan lebih ramai jurutera dan saya bekas 7 tahun berkhidmat sebagai jurutera di company GLC dan sekarang saya dan suami yang juga bekas pelajar PHD Engineering sama sama buat business sepenuh masa

Puan Farhanah ni terbukti berjaya terutama dalam menjual vivix. vivix kan mahal tapi beliau memang power bab jual vivix ni. Sebab vivix memang bagus. bila orang faham dan tahu kebaikkan vivix orang sanggup laburkan duit untuk lebih sihat

Puan Farhanah pernah jual 21 botol vivix dalam masa 1 bulan tau dan pernah mendapat anugerah agen yang jual paling banyak vivix

Income Shaklee Berapa Sebulan Anda Boleh dapat?

Berminat nak jadi Agen Vivix Macam Puan Farhanah?

Boleh hubungi beliau di www.wasap.my/60125716112/Agenvivixshaklee

Atau hubungi beliau di Facebook Farhanah Omar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.