Penyakit Menyorok Di Belakang Perut Buncit

Penyakit Menyorok Di Belakang Perut Buncit

ARREESSA KATA TAK DAH BEST PELUK BABAH

Yes, itu dia rasa masa dia peluk abam joe dulu. Anak anak suka, perut besar, boleh jadi bantal, anak anak, wife suka. Hahaha tapi itulah lagi depa suka lagi tulah tak sedar penyakit datang. Wahhh, memang dasyat, perut yang membuncit melambangkan sesuatu kepada kita.

Yang baiknya Allah pada kita ialah perut makin buncit menunjukkan kita makin malas, kita makin tak sihat. Kita makin menuju ke fasa tidak sihat, dan menjemput penyakit kritikal dan umur makin pendek. Ohh memang beruntung bila Allah datangkan perut sebagai petanda yang badan kita mula tak sihat. Kalau naik karada, cek visceral abam joe pernah sampai 18. Sangat teruk lemak jahat berkumpul di organ kita.

So dah dapat perut buncit, takkan nak redha je. Nak pasrah je. SALAHKAN penjual ubat kurus , cikgu cikgu kurus , kita rasa diorang nak duit kita. Haah , memang betul, tapi diorang nak jugak korang semua kembali sihat. Hilangkan perut buncit. Abam joe dah 3 bulan lebih berusaha keras kuruskan badan. Alhamdulillah, boleh pakai size XS, hahaha. perut tak membuncit, visceral fat dah 7. So kena usaha, sebab bila dah kurus, semua orang kata macam budak sekolah menengah, kan best tuh ? sentiasa jiwa muda.

So kalau perut dah makin kedepan, tolong KEMPISKAN

#jurnalkurusjoelabu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Open chat