Pergi Trip Shaklee , Dapat Hadiah Bernilai RM 2000 Ke Atas

Pergi Trip Shaklee , Dapat Hadiah Bernilai RM 2000 Ke Atas

Masha-Allah best nya gifts hari ni! Hari2 dapat surprised gifts yg ohsem 😍 Shaklee mmg tak pernah fail buat kami happy setiap hari.

Nak dapat semua2 ni, yg hanya special utk trip je, jom join kitorang ke Switzerland & Korea next year 🇨🇭🇰🇷

Oh ye jgn lupa follow updates kitorang di USA ni. Everyday ada adventures yg berbeza. Esok kami nak cross Golden Gate Bridge tau!

#iReachUS2019

Vivix capsule ni, USD100 sebotol. Energizing tea tu pulak USD30 sebotol. And kitorg dpt 4x botol each. Berapa ringgit dah tu? RM2,137 wei.

Tu baru surprise gift hari ni je tu.

Semalam Shaklee bagi Life Strip (USD200 sekotak) & Vitalized Immunity (USD26 seunit). Kami dapat 4x each, so dah RM3,717.

Tambah tadi yang RM2,137, total jadi RM5,854.

Dua hari ni dah almost RM6k hadiah yang shaklee bagi (tak masuk hadiah2 lain merchandise bagai). Berbaloi ke berbaloi sangat fight trip Shaklee ni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.