DIET DIET SIHAT

Sihat Dengan Diet Yang Sihat

Petua Langsing Che Ta

Petua Langsing Che Ta

Alhamdulillah, baru baru ni aku sempat berjumpa dengan che ta, che ta nyata kagum melihat kelibat aku, aku pun sempat ambil gambar,  eh bukan, rasanya che ta sudi bergambar dengan aku macam gambar kat bawah nih, hahaha. Tapi, entry ni nak cerita pasal petua che ta kekal kurus kering, walaupun pakai tudung, tapi baju masih ketat metat.

Petua Che Ta ? Hahahah, petua che ta nih tak susah mana, sebab aku ada tulis dulu sebelum nih, tapi masa aku tulis nih, zaman dia pakai tunjuk sana sini debas debus. Tapi korang boleh bacalah, memang best, sebab che ta memang rajin bersenam jaga makan itu ini, hahaha Che ta pun ada produk sendiri, adik dia lah si raudhah makan sirap sihat

Makan vitamin ? Haahaha, yang ni paling senang, rilek, tapi kalau nak kurus, kenalah jaga makan semua, hahaha. Oklah, lepas tuh jaga makan dan macam macam lagi. Paling best korang minum cinch shake, set kurus dan macam-macam lagi, sambil main bolasepak macam amri pirlo. Oklah, itu je, entry aku kali nih, pendek je, sebab aku nak tunjuk gambar aku dengan che ta nih, hahahah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.