PHD Sendu, Sukar Dapat Kerja

PHD Sendu, Sukar Dapat Kerja

Bila kita berjaya genggam ijazah, Master & PHD semestinya kita harapkan kerjaya yang hebat, gaji setimpal.

Tapi inilah hakikat ekonomi di Malaysia. Peluang pekerjaan banyak tapi mungkin gaji tak mampu majikan nak bayar dengan apa yang pekerja minta

Suami Ainul pun buat PHD dalam bidang Engineering. Ada beberapa isu dan dia decide stop buat PHD dan sama sama dengan Ainul buat business

Yang BEST business Shaklee ni sama macam dia buat PHD. Dia banyak membaca, kaji, baca jurnal, buat research. Thats why kami sama sama buat business ni dah lebih 5 tahun

Dengan business kita boleh tentukan nak income berapa.sebab kitalah bos. Income RM10k, RM20k,RM100k dalam business boleh dapat dengan usaha kuat, usaha konsistent.

Sama kan macam buat PHD. Kena sabar, kena konsistent.

Kepada kawan kawan yang ada Master, PHD tapi masih belum ada kerjaya gunakan kebijaksaan anda dan bagi peluang pada diri , cabar diri buat sesuatu macam business.

Ada banyak peluang business dalam dunia ni. So rebut peluang ni dan percayalah korang akan lebih rasa kepuasan tu

Berminat nak buat business Shaklee boleh hubungi Ainul ye 😁

#businessshaklee #DDSBusiness

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Open chat