DIET DIET SIHAT

PENGEDAR VIVIX PALING TOP DI MALAYSIA

Pilih Company Yang Mempunyai Prinsip Yang Murni

Pilih Company Yang Mempunyai Prinsip Yang Murni

Alhamdulillah, kali kedua jejak San Francisco dgn Shaklee. Dua2 kali dgn my family members, yang juga Shaklee taja. Ramai yang tanya bawa mak, bawa anak ni bayar sendiri ke? Takkk, semua Shaklee yang bayarkan. Alhamdulillah.

Bila kita nak buat bisnes network marketing, sangat penting utk pilih company yang bagus, bkn saja dgn reputasi tp prinsip company tu sendiri macamana. Untung semua org nak untung, tp ada yang nak untung je, tak peduli kesan2 kepada org lain, apa lagi kepada dunia.

Saya jatuh hati dgn prinsip Shaklee yang tidak akan tinggalkan kesan buruk kepada bumi & penduduknya. Bila seorang oceanaut memilih Shaklee sebagai pencuci kapal2nya krn ia tak merosakkan hidupan laut, memang tak ada kompromi dah.

Dan pilihlah yang bg maximum benefit. Alhamdulillah I found mine in Shaklee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Open chat