PNEUMONIA – Atasi Masalah Paru-Paru Berair, Jangkitan Paru-Paru

pneumonia

Paru-paru berair atau juga dikenali sebagai Pneumonia merujuk kepada semua jenis keadaan di mana air berkumpul dalam paru-paru.

MASALAH PNEUMONIA

Ia berpunca dari pelbagai keadaan. Paru-paru berair merupakan sejenis penyakit radang paru-paru. Biasanya, ia digambarkan sebagai radang parenchyma/alveolar paru-paru dan cecair memenuhi alveolar luar biasa. (alveoli merupakan sak mikroskopik dipenuhi udara dalam paru-paru yang bertanggungjawab bagi menyerap oksigen dalam atmosfera Bumi.)

Paru-paru berair boleh berpunca dari pelbagai punca, termasuk jangkitan oleh bakteria, virus, fungi, atau parasit, dan kimia atau kecederaan fizikal kepada paru-paru. Simptom biasa dikaitkan dengan paru-paru berair termasuk

  • batuk
  • sakit dada
  • demam
  • sukar bernafas.

Rawatan bergantung kepada punca paru-paru berair; Paru-paru berair bakteria dirawat dengan antibiotik

sumber

Paru-Paru Berair Rawatan Cepat Sembuh Tanpa Ubat Dengan VITAMIN

Makanan yang baik akan membantu mempercepatkan proses pemyembuhan. Makanan yang baik akan membantu memberi nutrisi lengkap pada badan melawan penyakit. Antara vitamin yang TERBAIK kami cadangkan adalah VIVIX & OMEGA GUARD

1. VIVIX 

Paru Paru Berair Rawatan Cepat Sembuh Tanpa Ubat

Vivix mengandungi polifenol yang bertindak untuk mengurangkan radang pada paru-paru dan membantu perbaiki sel-sel paru-paru yang rosak dan sebagai anti-oksidan untuk mengelakkan paru-paru bertambah parah.

Vivix adalah vitamin yang bantu lengkapkan nutrisi dan sel sel badan bila sihat, kuat akan sendiri berfungsi membaiki paru paru. Vivix bukan ubat dan jika anda sedang mendapatkan rawatan doktor sila teruskan rawatan doktor dan makan ubat doktor. Vivix masih boleh diambil sebagai minuman kesihatan

2. Omega Guard

Paru Paru Berair Rawatan Cepat Sembuh Tanpa Ubat

Omega Guard membantu mengeluarkan air dalam paru paru secara semulajadi. Omega Guard yang kaya dengan EPA & DHA juga membantu kuatkan paru paru, Omega Guard kaya dengan Omega 3 dan ada kajian yang menyatakan Omega 3 membantu mengurangkan jangkitan pada paru paru > Omega 3 Fatty Acids May Reduce Bacterial Lung Infections 

Pengalaman Pengguna Set Paru Paru Berair PNEUMONIA

1. Paru-Paru Berair : Kembali Sihat Tanpa Ubat Selepas Seminggu

paru-paru berair

2. Paru Paru Berair : Syukur Tak Jadi tebuk

paru-paru berair

Sebelum ini doktor x-ray paru-paru dan buat check seluruh badan. Suami kena tahan wad 1 minggu pada bulan 6. Doktor maklumkan yang suami perlu di tebuk untuk keluarkan air. Tapi doktor ada pesan yang tebuk ada risiko, tak tebuk pun ada risiko.

Tebuk hanya meredakan dan mengeluarkan air, tapi bukan untuk sembuh. Nur berkeras tak bagi suami di tebuk. Bila suami disahkan paru-paru berair, macam-macam yang doktor suspek termasuk masalah buah pinggang, masalah jantung, darah tinggi dan kencing manis.

Suami makan Vivix dan kemudian pada bulan 11 suami ambil Vivix dan Omega sebab lelah dan sakit sesak nafas. Alhamdulillah tak sangka selepas itu check semua report clear. Subhanallah. Sampaikan kami minta doktor check betul-betul takut tersalah tengok.

Doktor kata dah takde apa-apa. Air dalam paru-paru pun dah takde. Kuman dalam paru-paru dah takde, air kencing clear. Semua normal. Alhamdulillah. Allah menciptakan manusia dengan kesempurnaan sifat mencari ikhtiar. Doa, tawakkal dan Shaklee amazing!

-Puan Nur Alya

3. Paru Paru Berair : Suami Kembali Sihat.

paru-paru berair

4. BerKesan dalam masa 7 hari

Paru Paru Berair Rawatan Cepat Sembuh Tanpa Ubat

5. UBAT DOKTOR + SUPPLEMENT + DOA = KEMBALI BERANSUR PULIH

testimoni masalah paru-paru berair minum vivix shaklee

6. Xray Menunjukkan Jangkitan sudah berkurang

7. 4 June ambil sebab dah bengkak, susah bernafas. 9 June Bengkak dah Surut 

Diingatkan bahawa VIVIX & Omega Guard bukan UBAT. Sebagai pesakit anda WAJIB berjumpa doktor dan makan ubat doktor. Itu WAJIB. VIVIX & OMEGA adalah vitamin , makanan yang membantu mempercepatkan proses penyembuhan, bagi badan kat melawan penyakit. Bila badan cukup nutrisi maka badan sendiri akan bina sistem imun badan, askar askar dalam badan pun kuat, barulah kita makin cepat sihat

JOM DAPATKAN VITAMIN INI AGAR ANDA KEMBALI SIHAT DARI PNEUMONIA

Untuk keterangan lanjut atau sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya

Ainul Mustafa  013-3612717

atau klik icon di bawan ini.

cara nak kurangkan darah tinggi

ATAU

daftar ahli shaklee

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya, Alam Impian, Denai Alam,

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

This Post Has 2 Comments

  1. Banyak sangat infonya. Menarik tp says tak nampak Pn harganya

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu