RAHSIA KECANTIKAN ARTIS MALAYSIA – Diet Semulajadi Sihat

RAHSIA KECANTIKAN ARTIS MALAYSIA – Diet Semulajadi Sihat

Sebenarnya kalau nak korek pasal artis malaysia nih, banyak yang dirahsiakan, dari diberitahu, tapi secara asasnya, memang mereka nih ada beritahu vitamin yang diorang makan untuk kekal cantik dan sihat. Oklah, kali ini team diet diet sihat nak ulas satu persatu artis pilihan, yang makan shaklee dan yang tak sebut produk shaklee. Jom korek rahsia kecantikan artis malaysia.

Rahsia Kecantikan Artis Malaysia

Oklah nak mulakan cerita pasal artis malaysia nih, kita kena kumpulkan banyak artis, ramai yang kata diorang power, seksi pelbagai, oklah yang ni antara yang biasa kita dengar.

  1. Ziana Zain – oklah kak ziana ni sekarang cantik pakai tudung. Sebelum ni ada dalam blog nih, dia kata ambil kolagen dan vitamin C untuk kekal awet muda.
  2. Anuar Zain – dalam artikel kopi paste sebelum ni, memang diakui artis lelaki kacak nih ada mengambil suntikan vitamin C dan kolagen, dan juga sel stem. huhuhu
  3. Ayu Raudhah – ayu raudhah memang terkenal dengan cerita sirap shaklee, memang muka ayu, sambil menjadi penyokong pasukan JDT 2,
  4. Mizz Nina – isteri Noh saleh nih memang ada cerita dia ambil produk shaklee, hooo, entry sebelum ni dia ada cerita.
  5. Emma Maembong – dia tak tahulah ambil ke tidak, cuma buat review kat IG, pasal vivix shaklee
  6. Rita Rudaini – pengakuan terbuka janda hot nih pun memang best, sampai ada satu IG khas untuk jual shaklee, oh memang cunz
  7. Ashraf Muslim – sebelum nih, memang ada dia rekomen vitalea shaklee bagus untuk kesihatan dan kecergasan badan.
  8. Ainul Mustafa – yang ni suka ambil kolagen, omega guard, dan set kurus shaklee
  9. Faiz Saaid – suka sangat ambil vitamin C, b-complex, dan macam-macam lagi.

Rahsia Kecantikan Artis Malaysia Paling Senang Follow

Oklah, sebenarnya tak sukar pun nak cantik, dalam blog nih, macam-macam tips ada, kalau korang betul betul nak, apa kata entry kat bawah nih. Oklah beberapa tips terbaik dan mudah nak cantik dalam blog nih.

  • AIR– apapun air adalah elemen penting dalam badan kita, jadi air kena cukup ok
  • BUAH – makan buah penting, jangan tak makan buah
  • IKAN – power of ikan jangan lupa tips orang jepun cantik, sebab makan ikan mentah
  • KALORI – jaga kalori, kalau tak habis rosak diet, muka jadi extra comel pun tak bagus jugak
  • MATAHARI – vitamin D pun bagus, jangan lupa berjemur waktu pagi, bagus woo
  • SAYUR – sayur pun penting untuk detox, jadi nak wajah cantik makan sayur
  • SENAMAN – senaman pun ada effect pada kulit cantik tau

Walaubagaimana pun cuba elakkan benda kat bawah nih kalau korang nak kulit cantik hoo, penting jugak, jangan sampai terlebih-lebih, ni pun antara rahsia kecantikan artis malaysia

Tapi kalau rasa nak best, nak kulit cantik macam artis, tak sukar pun, apa yang penting ialah vitamin dalam badan mesti cukup, nak tahu, memilih vitamin yang betul bagus, jangan sampai salah produk kecantikan, sebab nanti akan merana macam awek kat bawah nih, tonton video kat bawah nih, korang mesti merasa merana sebab salah pilih produk, tapi apa yang penting, kalau betul confirm cun dan gebu. Jom kita tengok produk set cantik terbaik yang korang boleh cuba, mesti macam kakak kat atas nih nanti kalau istiqamah makan vitamin. Antara yang terbaik yang boleh korang cuba ialah:

  • Sustained Release Vita-C – vitamin C memang basic, memang penting untuk semua fungsi organ, dan juga penting dalam proses pembentukan kolagen.
  • B-Complex – vitamin ni penting untuk kecantikan, kurangkan stress dan mantapkan sistem saraf
  • Vita-E Complex – vitamin E pun memang terbaik untuk jantung dan juga arteri, dan juga bagus untuk kulit cantik
  • Energizing Soy Protein (ESP) – protin memang elemen utama nak membentuk kolagen, untuk awet muda, tepung ESP ni memang buat kulit lembut, diet terjaga dan kulit cantik dan gebu
  • Shaklee Collagen Powder – yang ni memang terus advance untuk kolagen awet muda, selain dari cantik, bagus untuk kesihatan
  • VIVIX – yang ni patutlah beli, kalau nak power, awet muda, nak sihat, kalau rasa tak mahu telan semua produk di atas, ambil VIVIX senang, hahaha.

Dah Tahu Rahsi Kecantikan Artis Malaysia ?

Kalau nak cantik, apa kata korang call kami sekarang, jangan tunggu lama, sebab ramai gile dah cantik, rugileh kalau tak cantik, apapun call kami, atau klik je gambar di bawah kalau muka malu . Senang je order online. Ok, selamat bercantik cantik.

Ainul Mustafa
013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com

2 thoughts on “RAHSIA KECANTIKAN ARTIS MALAYSIA – Diet Semulajadi Sihat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.