DIET DIET SIHAT

SIHAT DENGAN DIET SIHAT

Rahsia Perut Cantik

Rahsia Perut Cantik

Jika anda ingin mengetahui rahsia untuk mencapai bahagian pertengahan yang mengagumkan dalam masa yang singkat, saya ada berita buruk untuk anda, ia tidak wujud. Sesuatu yang berharga memerlukan pengorbanan, ketekunan dan kesabaran..

Bagi anda yang sanggup bekerja, berikut ialah 3 perkara utama yang perlu anda ketahui jika anda ingin mencipta bahagian tengah yang mengagumkan untuk diri anda sendiri.

Pertama sekali, fahami bahawa pemakanan anda akan memberi sumbangan terbesar kepada komposisi badan anda. Untuk melihat abs anda, anda perlu berada pada % lemak badan yang cukup rendah untuk menyerlahkannya. Tidak kira jika anda melakukan 1,000 crunches sehari melainkan anda memahami bahawa anda perlu menangani bahagian pemakanan juga. Ia mengambil masa dua untuk tango dan pemakanan anda tidak boleh diabaikan.

Kedua, Latihan! Ramai orang percaya bahawa abs dibuat di dapur. Walau bagaimanapun, ini tidak sepenuhnya benar. Penerangan yang lebih tepat ialah abs anda DIBUAT di gim dan DIDEDAHKAN di dapur. Pasti anda boleh membuat bahagian tengah yang jelas dengan latihan yang minimum asalkan % lemak badan anda cukup rendah. Tetapi, untuk membangunkan bahagian tengah yang benar-benar mengagumkan anda perlu mendekatinya dari semua sudut. Anatomi bahagian tengah anda jauh lebih kompleks daripada hanya yang biasa dirujuk kepada six-pack. Dan untuk membangunkan kawasan ini, anda perlu memberi tumpuan secara langsung kepada mereka.

Akhir sekali, tetapi tidak kurang pentingnya, anda perlu KONSISTEN. Konsistensi adalah nama permainan. Mencapai hasil yang kukuh semuanya bergantung kepada penerapan usaha yang konsisten dengan cara yang bijak. Itu sahaja. Bekerja dengan bijak, cukup lama dan hasilnya akan menjadi milik anda!

Leave a Reply

%d bloggers like this: