Ramai TerPREGNANT Asbab Detox Shaklee

Ramai TerPREGNANT Asbab  Detox Shaklee

Nak sambung cerita semalam. Kisah pasal akak “ter” pregnant. Sebenar nyakan, akak ingat dah nak tutup kilang. Marah orang tua-tua kalau baca ni.

Tapi sebab akak rasa masa dah untuk akak fokus pada kualiti dari kuantiti.

Tapi yelah, Allah lagi tau apa yang terbaik kan. Akak tetap juga nak salahkan Detox Shaklee. Akak rasa kalau akak tak mengada-ngada buat detox hari tu.

Kejadian seperti ini pasti tak berlaku. Eh bukan akak tak redha. Malah syukur.

Sebenarnya akak bukan keseorangan, bukan akak je mangsa.

Hari ni akak nak share pengakuan mereka-mereka yang juga “mangsa” detox seperti akak.

Master Farihah Abu Kasim, teringat bulan 6 ari tu akak mesej. Dia masih dalam keadaan terkejut. Tak sangka sebulan selepas detox dia juga menjadi mangsa. Menurut beliau bukan sahaja dia yang terkena. Malah anak buah beliau juga ramai yang mengikut jejak selepas ambil set detox. Risau populasi penduduk melimpah ruah hingga ke laut China Selatan katanya.

Cik Puan Hayusnida Bakar pula katanya Buat detox konon-konon nak turunkan berat badan. Baru turun beberapa kilo, baru nak feeling rasa kurus, tetiba sangkut yg lain pulak. Padahal sblm tu 7 bulan dia usaha sebelum detox. Tak menjadi-jadi. Sekali detox, kurus dapat, baby pun dapat. Alhamdulillah.

Cik Puan Ainul Fadzilah tak kurang juga, katanya. “Sama la saya pun detox shaklee punya pasal. Pregnant juga. huhuu”

Seorang lagi rakan, Master Azrin Mohd, “Hahaha. Dua tahun TTC okay. Detox shaklee dan eat clean bulan depan nya pregnant. Aku la tu 😂”

Yang paling saya terharu, salah seorang leader Nadia Najib, selepas 5 tahun 8 bulan berumahtangga. Puas mencuba pelbagai cara. Konsisten dengan full set detox dan set kesuburan. Alhamdulillah 3 bulan selepas itu mereka terima khabar gembira permata hati yang lama dinanti kini berada dalam kandungan.

Apa pun, hanya ucapan syukur yang mampu akak ucapkan. Ni suku pun tak sampai sebenarnya perkongsian dari mereka yang menjadi mangsa-mangsa detox ni.

Kalau akak nak share semua memang tak cukup muka surat. Sama-sama kita doakan dipermudahkan perjalanan semua dan diberi kesihatan yang baik ok.

Cuma sekarang ni akak dok risau. Nanti trip free kami ke Jepun tinggal berapa orang je wakil ni.

Sebab semua tengah sarat membawa perut dan berpantang waktu tu.

#AkakAnaLima
#PeguWAHM
#GelombangShaklee

kredit : zurabetty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.