Saiz Badan Mengecil Susu Badan Meriah Dengan Produk Shaklee

Saiz Badan Mengecil Susu Badan Meriah Dengan Produk Shaklee

SUPERMOM SHAKLEE STORY MUSIM KE-6 . TESTIMONI 23 : NURUL A’IN . SAIZ BADAN MENGECIL & SUSU BADAN MERIAH DENGAN SET HAMIL & SET BERPANTANG SHAKLEE

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Nama saya Nurul ‘Ain binti Abd Aziz dan berkhidmat sebagai seorang guru di sebuah sekolah rendah agama di Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Mula mengenali produk Shaklee pada tahun 2018 disebabkan alahan yang teruk sewaktu mengandung.

Setelah diperkenalkan oleh rakan guru di salah sebuah tadika berhampiran, iaitu Cikgu Anne kepada Master Mami saya mula mengambil Set Hamil dan kemudian Set Berpantang Shaklee.

Alhamdulillah, suplemen Shaklee membantu saya sihat dan aktif. Tidak lagi letih dan melalui proses berpantang dengan baik. Saya juga gembira kerana dapat menyimpan stok perahan air susu dengan banyak sebelum kembali bertugas.

Genap 6 bulan consume suplemen Shaklee, saya mula perasan satu perubahan yang amat besar berlaku pada diri saya. Saya sudah kurus. Baju kurung yang biasa dipakai ke sekolah sudah longgar untuk disarungkan ke badan. Kenyataan ini tersangat menyenangkan hati.

Riang dengan hakikat ini, mendorong saya untuk terus mengambil Set Kurus Shaklee dengan menambah Herb Lax dan Lecithin, yang mana ESP dan Alfalfa memang sedia diambil sejak awal lagi.

Kini melepasi 8 bulan mengamalkan Set Kurus Shaklee di samping menjaga cara pemakanan yang betul, berat badan saya hilang hampir 15 kg. Dulu saya hanya mampu menyarung baju bersaiz XXL tetapi kini saya dapat menyarung baju bersaiz M.

Syukur alhamdulillah.

Nasihat saya, andai ada sesiapa yang bercita-cita mahu menurunkan berat badandengan cara selamat, mudah, santai, dan tiada masa untuk exercise, cukuplah dengan melabur duit mendapatkan Set Kurus Shaklee.

Sehingga kini saya masih tidak percaya, yang ukuran badan saya sudah mengecil. Saya juga masih meneruskan pengambilan Set Kurus Shaklee dan sesekali menambah Omega Guard yang bertindak membakar lemak selain memilih diet yang betul.

Alhamdulillah, saat ini saya mula mendapat kepercayaan kawan-kawan dan saudara mara untuk dibantu bagi mendapatkan berat yang ideal. Dengan Shaklee, saya bukan sahaja berjaya kurus malah dapat membantu ramai orang di luar sana yang juga mahukan berat badan ideal dan saiz badan mengecil.

Terima kasih Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Open chat