SAKIT MATA – Bukan Sekadar Sakit Biasa, Mungkin Petanda Sakit Kronik

SAKIT MATA – Bukan Sekadar Sakit Biasa, Mungkin Petanda Sakit Kronik

Bila bercerita pasal MATA, memang mata ni satu anugerah Allah yang memang terbaik, bayangkan, dengan mata, macam-macam boleh buat, tergoda kerana mata, jadi baik kerana mata, jaga mata macam dalam surah An-Nur. Banyak mata-mata sekarang, tapi bila nak dihuraikan pasal mata dalam blog nih, jom kita jenguk satu persatu artikel yang best pasal sakit mata

Cerita Pasal Sakit Mata

Memang mata manusia ni sangat hebat, walaupun takdalah setajam mata helang, tapi mata manusia nih penuh emosi, dedikasi, ilusi dan sebagainya. Nak dijadikan cerita, pasal mata nih, ianya boleh jadi macam-macam, sakit mata jadinya

  • MATA LEBAM – cerita tentang mata lebam, mata hitam, eye-bag, ianya memang kena mengena dengan tahap kesihatan kita. Orang kata mata lebam ni tak cukup tidur, ye memang tak cukup vitamin pun boleh, tak sihatlah kiranya, nak vitamin extra, kena baca artikel pasal mata lebam nih.
  • RABUN WARNA – memang sukar nak disangkal lagi, rabun warna memang sukar nak diubati, ianya perlukan latihan ketekunan, dan memang sukar nak drive, lagi lagi yang rabun warna, tak boleh bezakan hijau dan merah, ish ish ish.
  • VITAMIN MATA – shaklee ada keluarkan satu vitamin baik punya, hahaha, ini dia Carotomax, memang sumber vitamin A terbaik keluaran shaklee, bagus untuk mata, antibodi, dan macam-macam lagi, so jangan lupa beli satu, share dengan kengkawan.
  • MATA BERHABUK RUMAH SEPAH – sakit mata tengok rumah sepah ? pinggan mangkuk tak cuci ? kotor sana sini ? sebab tuh kena pakai Basic-H, hahah pencuci serba guna, memang terbaik, so, boleh kurangkan habuk yang akan memasuki mata suami atau anak-anak anda.
  • JUS SIHAT UNTUK MATA – yang ni sudah semestinya jus lobak, memang orang suka carrot susu, order kat kedai, ada yang selalu minum, boleh pulihkan rabun. Memang hebat khasiat lobak, kalau nak lagi best, hantarlah satu ke rumah saya ok ?
  • HODOH KERANA MATA – memang manusia sukakan benda yang cantik-cantik. Mata menentukan, tapi jangan sampai buta hati, mata yang biasa tak dapat melihat keindahan yang tersirat dan tersembunyi yang banyak maknanya. Jadi cerita buat marketing instagram ni memang kena pandai tengoklah, semuanya nak memuaskan mata.
  • CAHAYA MATA – yang ni pulak bukan mata, tapi cahaya mata, oh bestnya dapat anak, apa rahsia dia ? selain amalkan tips tips terbaik dalam blog nih, kenalah ambil set kesuburan, set mengandung, set berpantang dan juga set kurus.
  • MATA WANG – hahaha yang ni kalau rasa nak buat duit, nak dapat banyak mata , nak melancong, nak income besar, kenalah join business shaklee, terbaik punya.
  • MATA GATAL TENGOK BINI ORANG – cerita pasal sebab-sebab suami yang cepat curang dan sebagainya, oklah ni baca kat sini, ok, tuh hanya pendapat je. ok ?
  • CUCI MATA JALAN-JALAN – yang ni memang best, sebab dapat jalan-jalan pergi US tahun lepas, boss sayalah tuh, hahahah, jalan jalan tengok los angeles, san francisco, ofis shaklee, dan macam-macam lagi.
  • KHASIAT MATAHARI – ni pun mata jugak, mata yang bagus untuk korang dapatkan vitamin D, penting sebab vitamin ni bagi badan cergas,

Oklah, tu jelah dulu cerita pasal MATA, banyak lagi nak distorykan pasal mata, tapi biasalah, mata tak mengizinkan sebab mengantuk, ok ? jadi kita layan ostematrix sebelum tidur, lagi bagus, ok selamat malam semua. Kalau problem lagi kena beli vitamin shaklee mata sihat.

2 thoughts on “SAKIT MATA – Bukan Sekadar Sakit Biasa, Mungkin Petanda Sakit Kronik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.