SAKIT TUMIT – Kian Pulih Selepas Amalkan Omega Guard Dan Ostematrix Shaklee

SAKIT TUMIT – Kian Pulih Selepas Amalkan Omega Guard Dan Ostematrix Shaklee

SUPERMOM SHAKLEE STORY MUSIM KE 5
TESTIMONI 9 : ROZILA RAMLI

[MASALAH SEMBELIT DAN SAKIT TUMIT KIAN PULIH SELEPAS AMALKAN OMEGA GUARD DAN OSTEMATRIX SHAKLEE]

Assalamualaikum.

Nama saya Rozila Ramli dan lebih di kenali sebagai Kak Yang. Berumur 34 tahun dan bekerja sebagai penjawat awam.

Harini Kak Yang nak kongsikan kesan pengambilan vitamin secara konsisten, telah memberikan hasil yang WOOOW pada Kak Yang. 😍

Bagi semua orang mungkin biasa masalah ini. Tapi bagi Kak Yang, masalah ini mengganggu mental dan fizikal. Kak Yang STRESS. 😭

Masalahnya adalah SAKIT TUMIT & SUKAR BERAK.

Mungkin ade yang gelak, tapi masalah ni buat hidup Kak Yang huru-hara.

SAKIT TUMIT yang melampau sangat. Setiap pagi bila bangun tidur, kalau boleh taknak jejak kaki ke lantai. Sebabnya, seakan Kak Yang memijak duri. Sakit ya amattt. Punya la tekan-tekan dan ketuk tumit ni, supaya sakit hilang.

Kalau berdiri lama-lama atau berjalan lama pun akan sakit. Sampai Kak Yang terpaksa melupakan hobi, iaitu tawaf mall. Pernah jugak terpikir, mungkin salah kasut sebab kasut murah. Sampai Kak Yang pergi beli, bata comfort rm1++. Tapi sakit tetap ada.

Satu keadaan yang Kak Yang alami, semasa tengah drive balik kampung. Tiba-tiba sakit menyucuk-nyucuk di tumit datang. Ya Allah…masa tu dah la di highway. Nak berhenti di rnr jauh lagi, Kak Yang just teruskan drive sambik menahan SAKIT MENYUCUK tu. Nak nangis rasanya.huhuhu

Tapi penderitaan Kak Yang itu tamat setelah Kak Yang bertemu OSTEMATRIX & OMEGA GUARD. Hasil konsisten selama 2 ke 3 bulan, tanpa sedar masalah Kak Yang ni hilangggg. Serius, memang Kak Yang tak sedar.

Dalam masa yang sama, masalah sukar berak Kak Yang jugak selesai.

Dikalangan family memang dah tau masalah sukar berak ni. Sampai pernah di cop “KENSUK” hahaha. Masalah ini yang membuatkan badan KakYang penuh toksin dan membuatkan Kak Yang cepat letih, tidak bermaya dan kulit kusam.

Alhamdulillah, syukur kepada Allah. Berkat pengambilan 2 vitamin ni membuatkan Kak Yang bebas dengan 2 masalah besar ini.

Kepada yang mengalami masalah seperti Kak Yang, anda boleh la mencuba set ini. Semoga ia dapat membantu anda. Insyallah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Open chat
Powered by