SELSEMA TERUK – Bersin, Hingus Meleleh, Resdung Teruk

selsema teruk

Testimonial Resdung – 7 Sudu Vivix Berjaya Hilangkan Selsema teruk. Dulu saya kalau migrain datang, tak boleh tengok cahaya. Mesti nak tidur kat tempat gelap dengan harapan migrain tu pergi. Serangan migrain saya sekali seminggu tu memang wajib.

SELSEMA TERUK TAPI TAK SUKA UBAT

Saya tak suka makan ubat sebab tau untuk jangka masa panjang ubat tu beri lebih mudarat dari sembuhkan. Hubby saya pula, pagi-pagi bangun bersin. Mandi bersin. Lepas mandi pun bersin. Kena kipas bersin. Cuaca berubah sejuk bersin. Bila orang resdung bersin, bersinnya bukan sekali 2 tau. Tapi 20, 30 kali.

Selsema jangan cerita. Sekotak tisu dah habis pun meleleh lagi hingus. Ia cair macam air. It just couldn’t stop. Hari ni saya taknak explain detail pasal resdung sebab saya dah tulis panjang lebar mengenai resdung dalam entri ni.

KURANG BERSIN SELEPAS AMBIL VIVIX

Saya cuma nak ringkaskan perubahan yang kami rasa lepas consume Vivix.

  • Sesudu – Bersin berkurang. Takde la sampai 20, 30 kali
  • 3 sudu – Dah tak selsema lagi. Bersin bila mandi pagi sejuk. Tu pun 3, 4 kali then stop.
  • 7 sudu – Dah tak kedengaran lagi bersin.

Selsema pun dah tiada lagi Hari ni dah 3 bulan sejak kami consume. Cuma pagi-pagi mandi hubby akan hembus hingus yang terkumpul sepanjang malam. Atas tu gambar terkini botol pertama kami. Dah 3 bulan masih belum habis. Sebabnya hubby dah jarang makan. Seminggu sekali je. Lagipun dos Vivix cuma sesudu kecil. Bukan sudu besar. Memang jimat. Highly recommended for those yang dah tak tahan dengan resdung dia. Saya pun sempat consume 3 minggu je sebelum sah pregnant maka saya kena stop ambil Vivix. Berita baiknya saya dah tiada migrain lagi! Trade mark resdung? All gone!!!

VIVIX : MINUMAN BOTANI TERBAIK POLIFENOL RESVERATROL

Vivix mengandungi resveratrol. Malah Vivix terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, disamping tidak mengandungi alkohol, sebaliknya hanya menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan dan HALAL! Saintis telah menjalankan kajian dan hasil kajian mendapati orang-orang Perancis gemar memakan daging yang berlemak tinggi dan minum wain dengan banyak, tetapi kadar penyakit jantung tetap rendah di Perancis. Selepas bertahun-tahun membuat kajian, saintis menemui rahsia di sebalik Paradoks Perancis terdapat pada Resveratrol yang terkandung dalam wain merah.

Satu hidangan Vivix mengandungi jumlah resveratrol yang sama banyak seperti yang terdapat dalam 100 gelas wain merah. Sekiranya hendak dibandingkan dengan minuman jus lain, Vivix ternyata mendahului dengan hanya 1 sudu teh sehari mampu membekalkan ORAC* value yang diperlukan tubuh iaitu 3000-5000 ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC) is a method of measuring antioxidant capacities of different foods ).

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu