Semangat Lukis Penanda Dekat Tiang Nak Tahu Tinggi

Semangat Lukis Penanda Dekat Tiang Nak Tahu Tinggi

SEMANGAT LUKIS KAT TIANG UKUR TINGGI

Bila dah update balik tinggi, rupanya abam tinggi 162 cm, lebih 2 cm dari sebelum ni 160 cm, hahha tinggi beberapa cm pun dah nampak beza, bila duk kira rupanya sikit je lagi nak masuk zom hijau bmi normal.

Masih meneruskan misi ke BMI yang sedap sikit, itu kena tunggu berbulan lagi jawabnya, tapi target nak masuk bmi normal tuh ada harapan hujung bulan nih. Semangat kena pergi trip dengan badan yang cunz, hahaha layan.

Sebelum naik stage master, kena betulkan dulu badan, tak mahu berlemak keluar masa ambil gambar kenangan master, hahhaa. Pak roger nak salam tahun depan, barulah dia nampak abam joe macam rockers beriman !!!

#jurnalkurusjoelabu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.