SERONOK BERPANTANG – Jatuh Cinta Dengan Shaklee

SERONOK BERPANTANG – Jatuh Cinta Dengan Shaklee

SUPERMOM SHAKLEE STORY MUSIM KE 5
TESTIMONI 13 : HAYATI ISMAIL

[GARA-GARA SET BERPANTANG,KU JATUH CINTA DENGAN SUPLEMEN SHAKLEE]

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera…Saya Hayati Ismail.Saya adalah Mama kepada 5 orang cahaya mata.Saya mula berkenalan dengan suplemen Shaklee pada tahun 2014 dan sehingga kini masih setia.

Saya mula jatuh cinta dengan suplemen Shaklee melalui Set Berpantang. Masa tu saya berpantang anak yang ke 4. Melahirkan anak melalui pembedahan memberi cabaran besar buat saya. Iyelah kan…saya kena fikir macam mana nak uruskan anak-anak dan diri sendiri…Maklumlah berpantang sendiri katakan…

Tapi selepas mengambil suplemen Shaklee. Saya rasa badan semakin pulih dengan cepat. Sepanjang hari bertenaga dan kurang stress. Paling saya suka luka cepat sembuh. Alhamdullilah…susu pun meriah. Murah rezeki Abang Chik Hadif.

Suplemen Shaklee yang membantu saya semasa berpantang ialah ESP,Vitamin C,Vitalea,Ostematrix,Alfalfa Complex ,Zinc ComplexΒ dan B Complex.

Tidak lama selepas itu,saya mengandung lagi. Apa lagi saya terus ambil Set Kehamilan Shaklee . Sepanjang tempoh kehamilan saya tidak menghadapi sebarang masalah.

Kalau dulu setiap kali mengandung cek HB lah yang paling saya tak suka.Iyelah … selalu dapat result yang tak cantik. Tapi selepas mengamalkan Set Kehamilan Shaklee.

Result HB saya cantik aje.Nurse pun senyum aje…
Iyelah…diaorang pun mesti suka tengok result kita cantikkan… saya lagilah senyum sampai ke telinga…

Kemudian saya teruskan dengan Set Berpantang dan Menyusu Shaklee… Sekali lagi saya melahirkan anak melalui pembedahan. Tapi kali ni tak menjadi masalah pada saya…

Alhamdullilah…walaupun sekarang Adik Harraz dah berumur 2 tahun 2 bulan.Dia masih BF baby Mama tau.

Antara kebaikkan berpantang yang saya dapat dengan suplemen Shaklee adalah :

πŸ€ Luka bersalin cepat sembuh
πŸ€ Bertenaga sepanjang hari
πŸ€ Menguatkan imun tubuh ibu dan anak
πŸ€ Mengawal emosi ibu dari stress
πŸ€ Mengelakkan rambut gugur
πŸ€ Susu badan meriah

Pengalaman berpantang dengan suplemen Shaklee adalah satu pengalaman yang luarbiasa bagi saya.Maklumlah sebelum ni saya ada cuba pelbagai produk berpantang.Tapi berpantang dengan suplemen Shaklee memang terbaik.

Bagi kawan-kawan yang masih tercari-cari suplemen untuk berpantang.Saya syorkan anda mencuba set berpantang Shaklee…Di jamin selamat,semulajadi dan berkesan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Open chat
Powered by