SET CANTIK RAYA SHAKLEE – Atasi Masalah Jerawat Kulit Kering

SET CANTIK RAYA SHAKLEE – Atasi Masalah Jerawat Kulit Kering

Korang ada masalah kulit ke ? Kalau rasa dah pakai makeup tebal tebal, tapi masih terserlah kulit berminyak tuh, jawabnya korang kena makan shaklee lah jawabnya. Ni ada set kulit bagus. boleh cuba kalau nak. Senang je, korang perlu makan ESP, Vitamin C dan GLA Complex. Jom kita tengok dibawah set cantik raya shaklee.

SET CANTIK RAYA SHAKLEE

  1. Vitamin C Shaklee – membantu menghasilkan kollagen semulajadi dari dalam badan. penghasilan kolagen dari badan yang berterusan dan pembaikan sel kulit setiap hari inilah yang membantu mendapatkan kulit yang lebih berseri, licin dan tona yang lebih sekata. Tahukah anda 1biji vitaC kami bersamaan 7.5 biji buah oren. haaa doktor pun ada bagitau kan, minum jus buah untuk kukti cantik. nak kopek 7.5 buji buah oren setiap hari..idak la kan..maka amalkan sustained release ini utk memenuhi keperluan vitamin c seharian kita. Bijak kan. Sebotol Vitamin C Shaklee tahan sehingga 6 bulan.
  2. Esp Shaklee – adalah pelengkap untuk kecantikan kulit kerana ianya mempunyai kandungan protein yang tinggi. Tahukah anda, protein membantu menghasilkan collagen dalam badan dan seterusnya membantu memastikan kesihatan dan kecantikan kulit sentiasa terjamin.
  3. GLA Complex Shaklee  Рmerupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E. Info lanjut mengenai GLA boleh bacadi sini. Kebiasaannya digunakan untuk regulate kitaran haid, simptom PMS, sakit kepala dan untuk mereka yang menopause. Selain itu, GLA Complex ini amat bagus untuk skin texture, skin repairdan buat skin glowing.

CARA ORDER VIVIX SHAKLEE

Untuk keterangan lanjut atau sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya

Ainul Mustafa  013-3612717

atau klik icon di bawan ini.

e-sell

ATAU

jadi ahli shaklee

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya.Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya, Alam Impian, Denai Alam,

Ainul Mustafa
Pengedar Shaklee Shah Alam
Email: ainulfadzilah@gmail.com
www.wasap.my/60133612717

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Open chat