SET RESDUNG SHAKLEE – Elak Bersin Hidung Gatal Kulit Teruk

SET RESDUNG SHAKLEE – Elak Bersin Hidung Gatal Kulit Teruk

Alhamdulillah, hari ni nak share sikit set resdung shaklee. Siapa yang selalu ada resdung tuh, selain dari korang buang ulat resdung, tarik cecair resdung, sebenarnya korang bagus makan vitamin. Resdung ni keluar sebab badan korang lemah. Cecair ni semuanya simptom menunjukkan badan korang lemah, perlukan rehat, dan perlukan nutrisi. Jadi , sebab tuh orang makan shaklee, badan mereka kuat, takda resdung dah. TAk caya ? kalau tak caya, boleh call akak , belilah set resdung shaklee nih, memang terbaik !!!

Set Resdung Shaklee

1. Omega Guard

Minyak Ikan Berpekatan Tinggi – OmegaGuard™ membekalkan spektrum lengkap tujuh jenis asid lemak perlu Omega-3 tulen, yang biasanya ditemui secara semula jadi dalam ikan kecil di habitat lautan dalaman air sejuk. Setiap hidangan mengandungi kepekatan 999mg Omega-3 (546mg EPA yang bermanfaat untuk kesihatan anda dan 360mg DHA yang penting untuk perkembangan dan fungsi normal tubuh).

2. Alfalfa Complex

Alfalfa Complex adalah Shaklee Signature Formula yang asalnya dibangunkan oleh Dr. Shaklee pada 1950’an. Ditanam di kawasan subur, Antelope Valley, California, Shaklee menuai alfalfa semasa di puncak kematangan – semasa berumur 2 tahun, untuk memastikan anda memperolehi kandungan nutrisi sebaik mungkin. Selepas dituai, ia diletakkan untuk pengeringan di bawah udara segar dan sinar matahari panas California, dan Shaklee hanya menggunakan serbuk dedaun untuk menghasilkan tablet alfalfa.

3. B-Complex

Sistem Penyerapan Bioaktif Berpaten, Asid Folik, salah satu vitamin B kritikal dan tidak mudah diserap. Maka, Shaklee membangunkan sistem penyerapan bioaktif berpaten yang menjadikan nutrien ini lebih mudah diserap untuk menyokong penyerapan. Teknologi berpaten ini adalah milik eksklusif Shaklee.

4. Sustained Release Vita-C Plus

Sustained Release Vita-C PlusTM adalah produk semula jadi yang diperolehi daripada ekstrak jagung yang sesuai untuk mereka yang mempunyai perut sensitif. Ia mempunyai sistem pelepasan berperingkat yang melepaskan 500mg vitamin C dalam masa lima jam untuk meningkatkan penggunaan vitamin C dan mengurang pembaziran. Ini bersamaan dengan pengambilan satu setengah biji oren setiap jam selama lima jam. Diperkayakan dengan 120mg bioflavonoid sitrus yang bertindak secara sinergi dengan vitamin C, untuk meningkatkan lagi keberkesananya.

Ainul Mustafa
Pengedar Shaklee Shah Alam
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
COD Area: Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Open chat
Powered by