SIBUK DATANG KELAS – Orang Sambut Merdeka, Kita Sibuk Belajar

SIBUK DATANG KELAS – Orang Sambut Merdeka, Kita Sibuk Belajar

TAk pernah dibuat orang, 31 ogos ni disambut dengan bercuti, bawak anak anak tengok perarakan kemerdekaan, ucapan perdana menteri, tengok orang kawat dan macam macam lagi. Tah macam mana pulak aku terjebak dengan VIRUS SHAKLEE, habis time ni je join kelas, join aktiviti, memang terisi jugaklah kerja nak buat, bukannya meronggeng sampai 12 malam. Adui, takda life betul, memang sibuk datang kelas

Sibuk Datang Kelas Belajar Ilmu Baru

Tapi join kelas ini Alhamdulillah, ada pengisian banyak benda belajar, terutama teori X-MEN tahun lepas , memang padu teori tuh, dicedok dari kisah dalam surah Yaasin. Oh patutlah kena baca surah Yaasin setiap minggu, eh, baca Quran setiap hari. Tapi hari ini pulak, ada lagi aktivitinya, dekat Supermom Club House, depa nak meraikan kejayaan new rank achievement, memang padu, lepas tuh ada kelas blogging lagi oleh uncle mutu dan isteri. Memang dasyat kesan VIRUS SHAKLEE. Tak pernah putus dengan ilmu , ilmu,ilmu, hahha, terbaik betul geng geng SHAKLEE.

Apa Yang Best Buat Business Shaklee

Soalan pertama yang biasa sangat orang cakap, weih ada masa ke nak buat semua  part time nih ? Hahha, ini soalan panas nih, nak lagi panas, weih business shaklee ni laku ke ? Aku tengok ramai je buat, hmm, macam-macam lagilah persoalan, weih aku jadi downline ko nih, aku boleh kaya ke ? Ni dah tiga soalan, jom aku jawab satu-satu soalaan nih.

  1. Masa boleh diurus – nak tahu tak ? masa korang boleh urus, sebab tuh, kalau ko join team kitorang, yang ada upline super duper hebat, diorang akan ajar, eh aku sendiri boleh ajar macam – mana nak buat supaya korang urus masa dengan baik, sampai tak kantoi main facebook kat ofis, tapi sales dan promotion tengah jalan sendiri.
  2. Business ni dah hampir 60 tahun – hahahha, business ni antara yang laku, sebab syarikat dia kukuh produk dia lagilah sangat bagus, kalau kena dengan teknik marketing yang betul , ko takkan percaya mudahnya nak jual produk shaklee, dan ko tak perlu risau pasal produk macam goreng pisang panas yang tumbuh bak cendawan di luar sana
  3. Dowline lagi kaya dari Upline – hakikat business shaklee, tak pernah ada upline yang sentiasa kaya. Downline kitorang bonus lagi banyak dari kitorang, hahahah, sebab business, siapa usaha, dia dapat, siapa malas, tak efektif, dia akan sengsara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.