SKINCARE – 3 Jenis Produk Kulit Dalam Pasaran

skincare.jpg

Skincare di pasaran ada dua jenis:

(1) Berkesan (tapi tidak semulajadi)

Produk sebegini akan tunjuk macam-macam testimoni pengguna. Tapi bila belek-belek bahan di dalamnya “eh, ada racun kosmetik?”. Mereka terpaksa letak macam-macam bahan terlarang sebab nak dapatkan kesan yang cepat.

Kalau guna skincare sebegini, muka cantik yang anda dapat hari ini bakal mengundang masalah kesihatan di kemudian hari. Hari ini putih melepak, esok lusa muka rosak. Lebih kasihan, racun di dalamnya akan buat buah pinggang rosak.

(2) Semulajadi (tapi tidak berkesan)

Atas sebab di atas, semua pengeluar pun nak claim “produk kami organik & semulajadi”. Tapi semulajadi saja tiada guna. Umpama tepek kelopak bunga raya atas parut jerawat di muka, sama saja parut tu walau 100 tahun mengamalkannya.

Sebabnya, semulajadi dengan sendirinya tidak memberi kesan apa-apa. Perlukan sains baru ia benar-benar berkesan di muka. Tanpa logik sains, amalan petua-petua semulajadi ni sekadar boleh buat kita syok sendiri saja.

(3) Tapi dengan YOUTH™…

Dah tak perlu korbankan kesihatan untuk kembalikan keremajaan wajah. Dan tak perlu buang masa syok sendiri belek parut jerawat depan cermin sampai 100 tahun lamanya.

Sebab YOUTH™ dijamin berkesan & semulajadi. Pun dijamin selamat kerana bebas dari 1500 racun kosmetik. Dengan YOUTH™, anda tak perlu runsing memilih antara kesan positif & semulajadi. Kerana YOUTH™, dijamin ada kedua-duanya!

Inginkan maklumat lanjut, atau sudah tidak sabar nak memilikinya sendiri? Hubungi FRIENDS yang share post ini!

#iReachYOUTH
#BeyondOrganic
#MYShakleeYouth
#LookYoungerLonger
#ClinicalResultsWithoutCompromise

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu
WhatsApp chat Nak Order Shaklee ?