STRETCH MARK – Cara Terbaik Mengembalikan Perut Ibu Yang Cantik

stretch mark

Salam sejahtera semua. hmm siapa sini ada stretch mark kat perut ? Hmm, memang tak cunlah kan. Tapi takpa, ada cara mudah nak hilangkan stretch mark kat perut tu dengan pengambilan protein shaklee. Macam mana tuh ? Jom baca sikit.

KENAPA ESP SHAKLEE BERKESAN HILANGKAN STRETCH MARK ?

Kerana PROTEIN adalah ASAS dan MAKANAN kepada SEL. Ia penting untuk PEMBENTUKAN dan PEMBAHARUAN SEL. Bila sel SIHAT dan BERTENAGA, penyerapan nutrien akan jadi lebih OPTIMUM. Jadi ESP sangat sesuai untuk diminum, sambil memberi tenaga dan kulit perut yang cantik.

testimonial shaklee esp

TESTIMONIAL PUAN IZIE

Salam..teringin nak share testimoni sendiri..sy bermula dgn ESP..mula2 rasa x yakin..just nak try je..bila dah nampak kesan br la jatuh cinta dgn Shaklee…mula2 minum ESP stretch mark kat perut dah nmpak pudar…seronok sgt…badan pun rasa ringan…lg2 bila opismate puji “patutla akak slim, mkn shaklee rupanya”..bangga pun ada…lps tu sy try trial set menyusu dgn tujuan nak bg susu byk nutrisi..alhamdulillah..smpai skrg masih lg bf (anak dah 7bln ++, compare dgn yg 1st 3bln++ dah campur fm)..syukur sgt2…suami pun puji..”syg best la skrg ni”..sy pun senyum jelah…hehehe…skrg tgh try ostematrix plak..setakat ni alhamdulilah..rasa sengal2 badan dah kurang…insyaallah akan terus setia dgn SHAKLEE…TQ SHAKLEE.

parut kat perut

TESTIMONI NURUL HAZWANI HAMZAH [ PARUT STRETCH MARKS HILANG SELEPAS AMALKAN ESP ]

Stretch marks. Ramai ibu2 yang mengalami masalah ini sepanjang kehamilan, terutama sekali apabila kandungan mencecah 8 bulan ke atas. Rasa stress setiap kali terpandang rekahan pada kulit yang dulu licin dan sekata.

Untuk saya, saya mengalami stretch mark jauh lebih awal. Seawal menjengah alam remaja; 13-14 tahun. Awal kan? Saya dulu, sangat kurus sewaktu di sekolah rendah. Apabila memasuki sekolah menengah, ditambah dengan perubahan hormon, (baru nak up orang kata) saya mula dapat berat seimbang.

Tapi kesannya, saya mula perasan terdapat stretch marks pada kawasan-kawasan tertentu pada tubuh saya. Gelap dan hodoh. Memang sebagai remaja, saya akui saya rasa sangat rendah diri.
Masalah ini tidak pernah selesai, sehinggalah bertahun-tahun kemudian.

Suatu hari, kalau tak silap pada 2012, Master Hadha perkenalkan saya dengan ESP. Asalnya beliau beri saya cuba segelas di rumahnya. Kata Master Hadha, bagus untuk lapik perut sambil boleh meningkatkan metabolisme, maklumlah saya bekerja shift adakalanya makan tak menentu lagi pula letih melayan Adam Dzikri yang baru menginjak 2 tahun masa tu.

Seteguk saya rasa, mm sedap. Saya beli 1 canister ESP dengan harapan siapa tak nak kurus kan? Hehe. Pada suatu hari, lebih kurang 2 bulan selepas mengamalkan ESP, saya perasan yang garisan gelap stretch marks pada tubuh saya semakin pudar. Eh, biar benar, detik hati saya. Untuk kepastian, saya hubungi Master Hadha. Alhamdulillah, memang betul rupanya. Haruslah saya teruja dan konsisten terus minum ESP.

Rupanya boleh berkurang kesan stretch marks ni ye. Sekarang dah masuk tahun ke 4 saya mengamalkan ESP. Kesan rekahan pada kulit saya hampir- hampir tak kelihatan. Secara tak langsung keyakinan diri pun bertambah, sampaikan nak bercakap depan orang ramai pun rasa yakin je. Seronok sangat!

JOM ORDER ESP SHAKLEE

Untuk keterangan lanjut atau sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya

Ainul Mustafa  013-3612717

atau klik icon di bawan ini.

esp shaklee

ATAU

daftar ahli shaklee

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya, Alam Impian, Denai Alam,

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu