SUPERVISOR BARU SEPTEMBER 2018 – Berkat Kesabaran 6 Tahun

supervisor baru september 2018

SUPERVISOR BARU SEPTEMBER 2018 #DDSFAMILY

Ct Noorytah dan Halim Siru, Supervisor Baru September 2018. Tahniah kepada pasangan ini. Ita adalah antara family dds terawal dalam group kami. Walaupun apa yang terjadi, dia tetap berkongsi kebaikan shaklee kepada kawan dan orang lain. Apa yang terjadi kepada business shaklee, macam macam dugaan cabaran, dia tetap setia bersama family Diet Diet Sihat.

Akhirnya bulan ini beliau berjaya rank up SUPERVISOR. Inilah hadiah terbaik untuk beliau yang baru sahaja menimang cahaya mata ketiga. Tahniah diucapkan kepada Ita dan Halim. Teruskan konsisten berkongsi kebaikan shaklee kepada orang luar. Kepada rakan, sahabat, orang asing, kawan ofis, kawan sekolah.

Jika anda berminat untuk mendapatkan income 4 angka secara part time, boleh hubungi kami sekarang. Bulan oktober ini lagi banyak perancangan best untuk family baru DDS. Akhir kata NAK SIHAT, FOLLOW DIET DIET SIHAT !!!!

KENAPA BUSINESS SHAKLEE ?

Soalan pertama yang biasa sangat orang cakap, weih ada masa ke nak buat semua  part time nih ? Hahha, ini soalan panas nih, nak lagi panas, weih business shaklee ni laku ke ? Aku tengok ramai je buat, hmm, macam-macam lagilah persoalan, weih aku jadi downline ko nih, aku boleh kaya ke ? Ni dah tiga soalan, jom aku jawab satu-satu soalaan nih.

  1. Masa boleh diurus – nak tahu tak ? masa korang boleh urus, sebab tuh, kalau ko join team kitorang, yang ada upline super duper hebat, diorang akan ajar, eh aku sendiri boleh ajar macam – mana nak buat supaya korang urus masa dengan baik, sampai tak kantoi main facebook kat ofis, tapi sales dan promotion tengah jalan sendiri.
  2. Business ni dah hampir 60 tahun – hahahha, business ni antara yang laku, sebab syarikat dia kukuh produk dia lagilah sangat bagus, kalau kena dengan teknik marketing yang betul , ko takkan percaya mudahnya nak jual produk shaklee, dan ko tak perlu risau pasal produk macam goreng pisang panas yang tumbuh bak cendawan di luar sana
  3. Dowline lagi kaya dari Upline – hakikat business shaklee, tak pernah ada upline yang sentiasa kaya. Downline kitorang bonus lagi banyak dari kitorang, hahahah, sebab business, siapa usaha, dia dapat, siapa malas, tak efektif, dia akan sengsara.

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu