SURI RUMAH 5 ANGKA – Bermula Dengan Modal RM 65 Sahaja

SURI RUMAH 5 ANGKA – Bermula Dengan Modal RM 65 Sahaja

Dahulu surirumah sering dikaitkan dengan kerja-kerja rumah, menjaga anak dan sebagainya.Tetapi kini tugas surirumah bukan setakat itu sahaja tetapi sehingga boleh menjana pendapatan 5 angka sebulan. Suri rumah 5 angka ? sesuatu yang mustahil untuk didengar bukan. Zaman serba canggih sekarang , semuanya dihujung jari maka tidak hairan lagi pekerjaan surirumah boleh menjadi sesuatu yang professional malah menjana pendapatan lebih dari mereka yang makan gaji.

Bagaimana seorang suri rumah 5 angka mampu menjana pendapat sebegitu banyak?

Berpelunag mengenai wanita hebat. Ibu kepad 2 orang cahaya mata, surirumah sepenuh masa tetapi disebalik keayuaan nya terselit kehebatan wanita berhati waja. Hadhatina Abd Halim nama bukan asing lagi dalam Shaklee. Sanggup menggagalkan diri dalam temuduga pekerjaan semata-mata tidak mahu anak-anak dijaga oleh orang lain atau dihantar ke nursery. Ibu hebat ini mula berjinak-jinak menjual vitamin di alam maya sejak 2 tahun lepas nyata membuahkan hasil. Hasil nya ana-anak sihat ceria ditangan sendiri dan mampu meraih pendapatan 5 angka sebulan. Bayangkan kalau dapat RM10,000 sebulan.hanya duduk dirumah. Itulah hebatnya suri rumah 5 angka.

Malah income beliau hampir mencecah 6 angka sekarang.6 angka bersamaa RM100,000 sebulan .Agak-agak apa jawatan di syarikat anda yang gajinya RM100,000 sebulan ? CEO pun tak mungkin mencecah gaji itu rasanya. Semuanya bermodalkan RM65 sahaja. tak pecaya? cuba dahulu baru tahu. Apa rahsia beliau ? Jom kita saksikan rahsia hebat beliau. Jika beliau BOLEH maka kita semua pun BOLEH . Tiada yang mustahil untuk berjaya. Semuanya bermula dari anda.

Kenapa Kena Buat Business Shaklee ?

Soalan pertama yang biasa sangat orang cakap, weih ada masa ke nak buat semua  part time nih ? Hahha, ini soalan panas nih, nak lagi panas, weih business shaklee ni laku ke ? Aku tengok ramai je buat, hmm, macam-macam lagilah persoalan, weih aku jadi downline ko nih, aku boleh kaya ke ? Ni dah tiga soalan, jom aku jawab satu-satu soalaan nih.

  1. Masa boleh diurus – nak tahu tak ? masa korang boleh urus, sebab tuh, kalau ko join team kitorang, yang ada upline super duper hebat, diorang akan ajar, eh aku sendiri boleh ajar macam – mana nak buat supaya korang urus masa dengan baik, sampai tak kantoi main facebook kat ofis, tapi sales dan promotion tengah jalan sendiri.
  2. Business ni dah hampir 60 tahun – hahahha, business ni antara yang laku, sebab syarikat dia kukuh produk dia lagilah sangat bagus, kalau kena dengan teknik marketing yang betul , ko takkan percaya mudahnya nak jual produk shaklee, dan ko tak perlu risau pasal produk macam goreng pisang panas yang tumbuh bak cendawan di luar sana
  3. Dowline lagi kaya dari Upline – hakikat business shaklee, tak pernah ada upline yang sentiasa kaya. Downline kitorang bonus lagi banyak dari kitorang, hahahah, sebab business, siapa usaha, dia dapat, siapa malas, tak efektif, dia akan sengsara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.