DIET DIET SIHAT

Sihat Dengan Diet Yang Sihat

Tag: masalah

Masalah Gout

Oklah, untuk memulakan sesi sebelum subuh update blog, gua terbaca kat group pasal GOUT ni. Hahha, korang tahukan GOUT ni tak bagus kepada bangsa dan ….

Masalah Anak Bantut

Bantut atau masalah tumbesaran kanak-kanak secara umum bermaksud saiz fizikal atau ketinggian yang tidak normal berbanding umur. Kaji Selidik Kesihatan dan Morbiditi Kebangsaan melaporkan kadar ….

Masalah G6PD

G6PD deficiency Satu topik yg simple je for me. Tapi selepas bertemu 3-4 patients yg masih confuse, saya decide untuk tulis berkenaan topik ni. G6PD ….

Masalah Sciatica

Anda ada sakit daripada bahagian pinggul turun ke hujung kaki dan sakit tersebut seolah-olah macam terkena elekterik atau ditembak? Anda sebenarnya mungkin menghadapi masalah yang ….