Tahan Lama Dalam Business Shaklee ? Kena Buat Perkara Wajib Nih !!!

Tahan Lama Dalam Business Shaklee ? Kena Buat Perkara Wajib Nih !!!

Alhamdulillah, entry sebelum ini saya ada cerita tentang bagaimana Shaklee dapat memberikan nilai dalam bulan Ramadan yang mulia ini. Hasil dari sesi temuramah Presidential Master Haji Roslan Ghazali, yang sudah lama bertahan dalam Shaklee . Apapun jom kita tengok lagi, apa rahsia tahan lama Haji Roslan kekal lama dalam MLM Shaklee di Malaysia.

Yang pasti, anda perlukan kuasa, ye betul, kuasa nak bertahan lama, dan terus maju ialah kuasa PERCAYA dan kuasa BERTAHAN. Hahhaa, apa nak diterangkan di sini ialah pertama-tamanya pun, ada perlu percaya, yakin yang Shaklee dapat memberikan nilai terbaik untuk anda. So, kalau shaklee untuk bagus untuk kesihatan, anda kena percaya. Mesti, dan mesti percaya yang business Shaklee ini memang memberikan nilai kebebasan masa dan kewangan kepada anda. Oklah, kalau nak tahu nilai Shaklee ini, boleh refer video sebelum ini di sini.

Macam Mana Nak Tahan Lama Dengan Shaklee ?

Senang je, paling penting sekali ialah jadilah Pengguna Pertama yang menggunakan produk Shaklee, secara konsisten, dengan ilmu yang ada, anda akan dapat rasa perbezaannnya. Hehehe, memang betul, wife saya pun percaya dengan business ini, kerana kehebatan produk Shaklee itu sendiri, dan ianya perlu dikongsi bersama dengan keluarga, rakan, dan paling canggih boleh guna medium internet.

Amalan 3S

Hahha, amalan sentiasa kena buat dalam dalam business Shaklee, tak kisahlah online atau offline, mesti kena buat benda ini

  1. SHARING – tak kisahlah guna sahaja apa medium pun, janji sampai kepada pihak yang berminat
  2. SPONSOR – kalau dah berminat tuh, teruskan usaha
  3. SERVICES – teruskan servis terbaik untuk customer, dan anak-anak, cucu-cicit, iaitu downline anda.

Saksikan Video Tips Tahan Lama

Apapun, jom saksikan video tips Rahsia tahan Lama, yang direkodkan dari iftar Al-Rawsha. Alhamdulillah, terima kasih Haji untuk tips yang berguna bagi orang baru seperti kami. Sekian terima kasih.

Keistimewaan Daftar Menjadi ahli Shaklee 

Best ke jadi ahli ni?

Ye saya sendiri telah menjadi ahli Shaklee sejak 2011.

dan saya hanya pengguna sahaja tau selama setahun lebih.

sebelum buat keputusan untuk serius buat business Shaklee

Keistimewaan menjadi ahli Shaklee adalah

  1. Mendapat penjimatan harga lebih murah 15% – 20% tau ..min beza harga ahli dengan harga retail RM10 sehingga RM100. Bestkan jadi ahli
  2.  Beli untuk makan sendiri pun boleh dapat bonus dari Shaklee. Tak percaya?
  3. Berpeluang untuk join aktiviti Shaklee yang BEST. Contoh macam Karnival. Boleh check kesihatan olej Pakar ( FREE je tau) dan boleh menang lucky draw. hadiah BEST BEST

Jadi ahli makan sendiri tetiba dapat cash back RM40.

Siapa nak bagikan.

Bukan kena buat business pun.

Selepas jadi ahli kena beli barang sendiri ke?

Tidak perlu puan tuan.

Tuan Puan ada pilihan untuk beli secara online, bycall atau terus ke cawangan Shaklee.

Tuan Puan juga boleh order melalui saya seperti biasa.

 

Kalau nak buat Business kena berapa modal?

Tidak perlu apa apa modal.

Anda dah daftar ahli terus boleh buat business.

Tidak perlu apa apa modal tambahan, tidak perlu simpan stok.

Modal datang dari customer.

Jika nak tahu secara details untuk buat business boleh contact saya terus Ainul 013-3612717

 

Kenapa perlu Mendaftar Ahli Shaklee di bawah Diet Diet Sihat

Kami adalah pengguna tegar Shaklee sejak 2011.

Bukan kami sahaja makan malah anak anak juga makan Shaklee.

Seisi keluarga kami pengguna product Shaklee.

sudah 6 tahun kami setia makan Shaklee

Group whatsapp ahli makan sendiri yang Aktif

 

yang mendaftar dengan saya akan dimasukkan dalam group khas.

Semua ahli saling berkongsi ilmu, tips.

Saya juga akan berkongsi ilmu ilmu yang saya dapat dari kelas nutrisi

 

 

 

 

 

Certified Shaklee Product Trainer

Saya merupakan bekas jurutera telekomunikasi dan bila buat business ini secara full time, saya sangat komited dalam memastikan ilmu pasal nutrisi sentiasa saya upgrade untuk membantu customer saya

Jika anda berminat nak buat business part time atau full time, kami akan bantu anda.

Kami sendiri 100%  menjalankan business Shaklee secara ONLINE.

 

Kenapa BEST BUSINESS Dengan Kami? 

 

Saya nak daftar ahli Shaklee bersama group DietDietSihat hari ini juga!

 

Tahniah kerana telah membuat keputusan terbaik untuk menyertai kumpulan kami.

Berikut ada 2 pilihan cara untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee bersama kumpulan kami :

  1. Isi borang Daftar ahli Shaklee > Borang Pendaftaran Ahli Shaklee
  2.  SMS atau Whatsapp ” DAFTAR AHLI ” ke 013-3612717

daftar ahli shaklee

 

Semoga anda dapat manfaat dari product Shaklee.

Semoga tahap kesihatan anda dan keluarga makin sihat dengan product Shaklee.

Tahniah kerana memilih DIET DIET SIHAT

This Post Has 2 Comments

  1. Saya sangat Menghargai orang lama seperti Hj Roslan yang telah menambah nilai hidup orang lain..Beliau juga amat mementingkan setiakawan dalam bisnes ni.Info bermanfaat.jalan2 di kedai maya saya.wwwirenevitamin.blogspot.com

Leave a Reply

CommentLuv badge

Close Menu