Tak Tahan Sejuk ? Baca Tips Ibu Ini !!!

Tak Tahan Sejuk ? Baca Tips Ibu Ini !!!

Jom baca testimoni atasi masalah tak tahan sejuk dari puan Siti Sarah.

Assalamualaikum..baru-baru ni saya dan keluarga bercuti ke Perth, Australia.

Kami pergi pada musim bunga.

Suhu memang sejuk di sana sekitar 10 darjah celcius.

tak tahan sejuk minum vivix kasi lega

TAK TAHAN SEJUK

Saya memang jenis tak tahan sejuk termasuklah anak kedua saya yg baru berusia 1 tahun 4 bulan.

Saya pula memang ada masalah paru-paru dari kecil.

Bila sejuk sangat saya akan terkena batuk gatal tu sampai berbulan-bulan.

Setiap kali musim hujan saya akan cepat-cepat ambil Vitamin C dan Nutriferon supaya saya tak terkene batuk atau selsema.

Macam anak saya yang kecil, bila musim hujan memang senang berair hidung dan berlarutan berhari-hari.

Biasanya saya akan suapkannya Omega Guard atau Nutriferon supaya antibodi jadi kuat.

Jadi, sebelum ke sana saya memang dah prepare siap-siap Vitamin C, Nutriferon dan Omega Guard.

Saya tambah lagi satu suplemen iaitu Vivix.

Vivix nie memang bagus untuk tingkatkan sistem imunisasi kita.

Sesampai je di sana, malam tu saya terus minum vivix.

Sambil-sambil tu saya suap kan pada anak-anak saya, suami dan saya bagi abang ipar minum juga.

Memang setiap malam dan pagi sebelum keluar kat sana kami minum Vivix dulu.

SENTIASA SIHAT KETIKA MELANCONG

Alhamdulillah 4 hari kami di sana.

Kami semua pulang ke Malaysia dalam keadaan yang sihat.

Anak-anak pun sihat.

Anak saya yang kecil tu adalah selsema sikit.

Tu pun sekejap sangat tak sampai sehari dah baik.

Anak saya yang sulong pulak relax je tak pakai baju sejuk.

Sampai kene paksa pakai.

Punyalah power lepas minum Vivix.

Sampaikan saya terlupa nak suapkan anak Omega Guard dan Nutriferon.

Kawan-kawan yang bercadang nak bercuti ke tempat sejuk, jangan lupa bawa suplemen atleast Vivix ye.

Sangat-sangat berguna.

Tak seronoklah kan kalau sakit semasa bercuti.

CARA DAPATKAN SET ANTIBODI SHAKLEE

Untuk keterangan lanjut atau sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya, Ainul Mustafa 013-3612717 atau klik ikon di bawah untuk membuat pesanan secara online.

tak tahan sejuk

ATAU

shaklee murah

 

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya.

Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

Leave a Reply

CommentLuv badge

Close Menu