Tambah Duit Raya Tanpa Modal Beribu Ribu

Tambah Duit Raya Tanpa Modal Beribu Ribu

Raya makin dekat jadi ramai yang sedang mencari cari peluang business untuk tambah duit poket untuk raya kan. Tidak dinafikan nak taknak kita perlu ada side income untuk menampung kewangan. Bila nak raya ni banyak belanja nya. baju raya, kuih raya,  duit minyak, tol kereta lagi. dan bila sudah pulang ke kampung kena la standby duit raya untuk anak anak sedara kan.

banyak peluang dalam menambah duit poket raya ni.antaranya jadi agen jual biskut raya, agen jual baju raya. dan kebanyakkannya memerlukan modal yang besar. beratus malad sampai beribu. Bagaimana kalau tiada modal sebesar itu?

Peluang Tambah Duit Raya Dengan Diet Diet Sihat

Business apa ini?

Mesti la business product kesihatan terbaik di dunia. dan sudah 100 tahun ianya wujud iaitu SHAKLEE. 
Kenapa Shaklee?



Berapa Modal Untuk mulakan Business?

Ada 2 pilihan untuk memulakan business ini. 
1. Yuran keahlian RM79 seumur hidup
Bayar RM79 sahaja untuk daftar ahli dan boleh dapat discount product 15-20% dan anda berpeluang untuk mendapat income setiap bulan
2. FREE Membership
Dengan setiap pembelian dalam anggaran RM650++ , korang akan layak dapat FREE membership. Product tu bukan bermakna semua tu korang kena makan sorang sorang. Contohnya korang kumpul order dari mak, ayah, makcik, jiran sebelah rumah. kumpul kumpul dan cukup syarat boleh beli dan dapat free membership. lagi syiokk sebab korang terus dah layak untuk dapat 1st income dari Shaklee. Bukan susah pun kan… takde sampai kena buat loan pun ehhh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Open chat