TANDA CYST ANDA DALAM BAHAYA DAN KRITIKAL!!

kecutkan cyst

TANDA CYST ANDA DALAM BAHAYA DAN KRITIKAL!!

(Gejala Yang Menunjukkan Cyst Pecah/Ovary Torsion)

1. Sakit pelvis yang teruk atau rasa tajam mencucuk

2. Pendarahan yang berpanjangan & abnormal

2. Demam disebabkan jangkitan akibat cyst pecah

3. Kandungan / bayi gugur kerana acid dari cyst yang pecah

4. Rasa lemah, pengsan atau pening

5. Pernafasan sesak & laju berbanding biasa

 

 

TANDA CYST ANDA DALAM BAHAYA DAN KRITIKAL!!

 

Ovarian cysts kerap berlaku di kalangan wanita muda dan kebanyakan daripada mereka tidak menyedari bahawa mereka mengalaminya.

Ovarian cyst boleh menjadi tumor dan bukan tumor.

Jika cyst adalah tumor, boleh jadi ianya beign (jinak) atau malignan (progresif).

Ovarian cysts adalah nama yang diberikan kepada cyst atau kantung yang berisi lendir/ air yang berada di dalam kilang telur ovari.

Lendir atau cecair ini boleh jadi seperti air, pekat likat dan ada yang mengandungi tisu-tisu seperti rambut dan gigi.

sumber

Cyst 10cm Jadi 2cm  Kecut Dalam Masa 2 Minggu

Jika anda disahkan mempunyai cyst dan fibroid, anda boleh mengamalkan suplemen di bawah :

 

1 – GLA Complex
GLA Complex adalah omega-6 yang membantu mengurangkan keradangan dan bertindak membetulkan kembali hormon yang bercelaru dan tidak seimbang. Ia akan membantu menyeimbangkan kembali hormon estrogen dan progesteron.

2 – Vitamin ACE
Vitamin ACE terdiri daripada gabungan Carotomax (vitamin A), Vitamin C dan Vitamin E. Ketiga-tiganya merupakan antioksidan penting untuk membunuh hormon xenoestrogen. Ia penting untuk mengelakkan pertumbuhan abnormal sel seterusnya mengelakkan cyst kembali membesar.

3 – Vivix
Vivix mengandungi gabungan resveratrol dan polyphenols yang sangat berkuasa untuk memastikan sel kekal bertenaga dan muda. Ia membantu memperbaiki dan memulihkan serta membantu menghasilkan sel tubuh yang baru sehingga ke peringkat DNA. Vivix terbukti mampu merencatkan pertumbuhan sel tidak normal dari cyst dan menghalang pertumbuhan semula sel tidak normal.

 

Berkesan ke Set Vitamin ini?

 

Hari ni saya share cerita saya sendiri pula. Actually tak tahu pun ada cyst. Pergi hospital buat medical check up sebab benda lain. Tapi dapat tahu ada benda lain.Terkejut lah juga. Tapi syukur sebab tahu tu awal juga. Bila dapat tahu memang terus tak berani nak tinggalkan GLA dan VIVIX.

Memang jadi teman rapat lah.Saya ambil dalam sebulan juga konsisten. Sebelum tu memang ada rasa tak selesa di bahagian perut dan kerap sakit kesan sama macam mengandungkan Khaulah dulu.Bila Doc scan rupa-rupanya ada Cyst. Doc refer pada pakar sakit Puan.

Mula-mula cek selepas scan tu cyst tu masih lagi ada.Doc kata nanti after sebulan datang lagi. Kita tengok bagaimana dan tentukan sama ada nak operate atau macam mana.Huh! Bila dengar operate memang kecut perut. Serius takut! Tak mahuuuu!

Memang ikhtiar dengan GLA dan VIVIX. Doa pada Yang Maha Pemberi tak putus.Sebulan tempoh yang diberikan pun tiba. Dug dag dug dag. Bila Doc mula scan tu rasa cam nak tercabut jantung.Doc pusing kiri pusing kanan.

Taraaaa! Alhamdulillah cyst tu hilang dan saya bebas dari cyst.Seronok dan happy sangat. Syukur pada DIA dan makin jatuh cinta lagi lah dengan VIVIX dan GLA ni.

Nikmat sihat tu mahal tau kawan-kawan. Jom jaga amanah Allah ni sebaiknya.

 

CYST 10cm kecut !!!!

 

 

 

 

NAK BELI SUPPLEMENT KECUTKAN CYST INI

Boleh terus beli di sini > SUPPLEMENT KECUTKAN CYST 

atau nak COD area Shah Alam, Alam Impian, Klang, Sg Kandis, Kg Jawa, Kelana Jaya

Ainul Mustafa 
Certified Product Trainer Since 2015
call/whatsapp : www.wasap.my/60133612717/cyst
Facebook : Ainul Mustafa
Instagram : Ainul Mustafa / DietDietSihat
Page : DietDietSihat

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu
WhatsApp chat Nak Order Shaklee ?