TARGET – Wajib Tulis Kalau Nak Capai Impian Bonus Besar

TARGET – Wajib Tulis Kalau Nak Capai Impian Bonus Besar

Penting ke menulis target? Eh memang la penting. Takkan la kita nak semberono je tanpa planning kan. Target kita tu mesti lah ada APA yang kita nak capai dan BILA kita nak capai. Bila sudah ada target, baru la kita boleh berusaha untuk capai target kita tu.

CONTOH TARGET

Contoh: Shaklee dah beri table untuk Kira Bonus. Jadi dari situ boleh bermula dah nak menulis target. Kalau nak Cash Bonus RM200. Berapa nak kena capai, apa nak kena jual. Kalau nak RM2000, berapa pula. Mudah bila target. Jadi kita pun sentiasa berada di landasan yang betul.

Hari-hari tengok la target semula dan berusaha untuk sampai juga apa yang kita target kan tu. Jadi agak-agak berapa CASH BONUS SHAKLEE korang nak? Meh saya guide. Hubungi saya sekarang.

Kenapa mesti buat bisness Shaklee?
Tak perlu sewa kedai atau duduk di kedai setiap hari. Hanya ada hp dan internet je boleh buat bisness.
Shaklee bisness mesra keluarga sebab semua peringkat umur ada samada kanak2, remaja, dewasa tak kira lelaki dn perempuan semua boleh gunakan Shaklee.

kenapa mesti buat business shaklee ? Hanya bermodalkn rm79.50 korang dh boleh join member. Tak perlu beribu2 dan paling penting seumur hidup! Ramai student dah financial freedom buat bisness Shaklee
Ramai mentor hebat dalam Shaklee untuk dijadikan idola berbisness.

Nak order Shaklee paling best click2 saje di sistem online shaklee2u. Barang sampai dpn rumah dalam 2/3 hari. selepas click2 tunggu abg gdex atau poslaju smpai. Tak perlu nak simpan stock. Produk Shaklee semulajadi, selamat dan berkesan. penting pengambilan supplement drpd semulajadi dan organic. Tidak ada bahan pewarna dan bahan2 campuran.

Harga membership mestilah ada harga ahlikan. Sangat murah drpd harga retail. 15% – 30%. Tak perlu tunggu lama2. Daftar ahli kt saya dgn sepantas kilat! Saya akan guide anda. Tak pernah berbisness atau pernah berbisness pun sgt2 digalakkan.

Apa yang best sangat dengan kami berdua ni?

1. Baru setahun buat business Shaklee sudah berjaya mendapat award Top 10 New Income Leaders.

2. Setiap tahun mendapat award business Growth. Dimana business kami sentiasa berkembang

3. Pengedar Shaklee yang berjaya mencapai 5 angka sebelum umur 30 tahun.

4. Pengedar Shaklee yang berani resign sebagai jurutera dan stop buat PHD yang konon lebih terjamin kehidupan masa depan dan kami suami isteri full time bersama sama buat Business Shaklee

5. Pengedar Shaklee yang 100% menggunakan blog sebagai marketing tools online.

6. Pengedar Shaklee yang turut mengajar SID lain bagaimana mahu menjana income menggunakan blog

7. Ini dia Google Analytics blog kami dimana setiap hari beribu beribu potential customer masuk tanpa henti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.