TEKANAN DARAH TINGGI TURUN – Ikhtiar Terbaik Dengan Vivix

TEKANAN DARAH TINGGI TURUN – Ikhtiar Terbaik Dengan Vivix

Mula-mula doktor bagi tahu kakak. Abang tiada harapan untuk sembuh. bukan lagi 50-50 tapi chances cuma 30%. itu yang kakak google sepanjang malam dan cari info pasal supplement stroke yang boleh kakak bagi abang dan kakak terbaca testimoni Vivix Shaklee, sebab itu kakak contact Aya itu dan bertanya, memang la mahal Vivix ini tapi duit boleh cari kan, kakak akan menyesal seumur hidup kalau masanya hubby kakak pergi dan kakak tidak berikhtiar tekanan darah tinggi turun untuk bantu sembuhkan hubby kakak”

Tekanan Darah Tinggi Turun

Ini antara mesej Customer saya yang sangat kuat berjuang untuk membantu suaminya yang sedang stroke disebabkan masalah saluran jantung burst. Pagi ini saya kongsikan salah SATU perubahan yang dialami selepas memulakan pengambilan Vivix seawal 5 hari (nanti akan kongsikan perubahan lain). Semoga suami customer saya ini diberikan kesembuhan dan sihat seperti sediakala ya, tolong aminkan ya.

Selepas menjalani pembedahan hampir 2 bulan lepas, tekanan darah suami tinggi, kena makan ubat pencair darah. Namun, selepas memulakan Vivix, alhamdulillah dengan izinnya tekanan darah turun dan warfarin dihentikan. So jika Suami, Bapa, Mak dan insan-insan tersayang sedang mengambil ubat pencair darah, jangan takut untuk mencuba Vivix. InsyaAllah ia mungkin menjadi titik perubahan untuk hidup lebih sihat. Kita ikhtiarkan saja, Allah juga yang memberi kesembuhan, tekanan darah tinggi turun akhirnya.

Vivix Shaklee

Minuman botani lazat yang mengandungi campuran botani khas Shaklee termasuk ekstrak Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Eldeberi Eropah dan Lobak Ungu. Campuran proprietari saintifik termaju kami adalah berasaskan anggur muscadine – salah satu buah-buahan semula jadi paling sukar diperolehi dan paling berkuasa. Anggur muscadine mengandungi rangkaian lengkap polifenol yang ditemui dalam anggur lain. Tidak seperti anggur lain, muscadine mengandungi pekatan luar biasa asid elagik dan elagitanin yang apabila digabungkan dengan polifenol lain, menghasilkan kuasa antioksidan yang sangat hebat. Di Shaklee, kami memanfaatkan keberkesanan anggur muscadine ini ke dalam setiap botol Vivix menggunakan proses pengekstrakan berpaten untuk mendapatkan kepekatan yang tinggi dan mengekalkan bioaktif polifenol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Open chat
Powered by