Teknik Marketing Yang Menjadi ? Boleh Ajar Saya ?

Teknik Marketing Yang Menjadi ? Boleh Ajar Saya ?

TEKNIK YANG BETUL2 JADI

.

“Betul teknik ni menjadi?”
“Yang mana satu yang confirm jadi? Saya nak buat yang itu je”
“Mana satu teknik yang paling ramai org buat?”

Betul, memang kami ada teknik yang proven, yang menjadi, yang betul2 dah bina empayar bisnes masing2.

Tapi saya TAK BOLEH JANJI menjadi atau tidak utk anda. Kerana ia terpulang 100% pada anda. Saya cuma tunjuk cara, guide, tp yang membuatnya adalah anda sendiri.

Saya sendiri pun try & error macam2 cara. Dan tak ada cara yang 100% jitu pun, kerana bila kita terlibat dalam marketing, pemalar atau benda yang confirm adalah PERUBAHAN. Manusia, memang berubah2. Satu manusia pun boleh berubah. Apa lagi kalau beribu. Dunia marketing memang berubah. Zaman tok saya dulu komputer pun tak ada, tapi bisnes boleh berkembang sampai overseas. Zaman skg, teknologi tu bantu biz berkembang lebih cepat.

Habis tu, kenapa ada yang cakap teknik dia betul2 berkesan?

Yaaa, memang betul berkesan kalau dibuat dgn betul. Kalau kita harap ia terjadi dgn sendiri, macamana nak jadi apa-apa pun. Ayat marketing tu kena faham lah. Kita bijak kan…

Siap nak belajar, saya ajar, saya tunjuk. Tapi kena ikut lah. Kalau ada cara sendiri tak apa, bagus lah. Yang penting sampai ke tujuannya.

Saya dapat jualan peribadi terbesar di Malaysia dgn cara ni, siapa yang ikut betul2 insya-Allah menjadi. Lagi2 dalam keadaan ekonomi sekarang, kita perlukan bisnes yang kalis ekonomi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.