TELAN OSTEMATRIX – Kalau Rasa Nak Muntah Minum ESP SHAKLEE

TELAN OSTEMATRIX – Kalau Rasa Nak Muntah Minum ESP SHAKLEE

Semalam dah habis promo ESP BELI 6 PERCUMA 1, rami nak dapatkan tenaga extra, lepas tu nak body cun ala ala che ta, dan macam macam lagi, lepas tu ada pulak bancuhkan untuk suami bila malam jumaat dan macam macam lagi. Niat suci nak susukan anak, bertenaga nak jadi WAHM, sebab tu minum ESP SHAKLEE, janji boleh layan,  feel good punya. bagus telan ostematrix

Kebaikan ESP

Tapi saya tahu bukan semua boleh bantai ESP macam minum air teh ais, adik aku sendiri tak boleh bantai ESP, SOYA memang muak katanya, lagi satu kan ada beberapa jenis manusia yang alergik SOYA. hooo gua rasa kesian pulak kat diorang, malam malam lembik takda kalsium, lagilah kalau yang pregnant, nak bagi khasiat kat anak anak, lepas tu pulak kaki krem dan macam macam lagi. Semuanya zat anak dalam perut sudah ambil, mak pulak sengsara malam malam keletihan, suami dan anak lain buat perangai tak tentu pasal.

Telan Ostematrix

Sebab solusi terbaik ialah mengambil pil kalsium, OSTEMATRIX SHAKLEE sekarang ada PROMOSI BELI 6 PERCUMA 1 , sempena bulan April, bulan kebesaran Icha anak si Mami Hadhatina. Alhamdulillah, kalau tanya adik daya si Mastura @ Amoi, dia ambil Ostematrix, sebab tak tahan nak minum ESP. Ainul pula memang kena telan oste, barulah kaki tak krem masa mengandung ni. Hoo, itu belum lagi baca newsfeed rakan rakan SID yang mesti update Oste sebelum tidur.  Hooo badan cergas dan sebagainya. Best !!!!

Keistimewaan Shaklee

Diformulasi khas dengan campuran 7 nutrien penting termasuk kalsium, vitamin D, magnesium, zink, kuprum, mangan, dan boron untuk membantu membina ketumpatan tulang. Kaplet bersaiz kecil, mudah ditelan. Pengambilan hanya dua kaplet OsteMatrix® menunjukkan peningkatan dalam paras kalsium darah yang signifikan, diukur dalam tempoh 12-jam. Kalsium perlu diserap terlebih dahulu supaya badan boleh menggunakannya untuk membina dan mengekalkan tulang yang kuat.

COD Area Shah Alam

Kalau rasa-rasa nak cuba, bolehlah boleh hubungi kami, untuk COD atau penghantaran area Shah Alam. Kami adalah pengedar Shaklee SHAH ALAM paling cool. Ataupun anda boleh juga klik gambar order dibawah untuk memesan secara online dari Shaklee Malaysia.

Ainul Mustafa
Pengedar Shaklee Shah Alam
013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.