Testimoni Set Jerawat Shaklee

Testimoni Set Jerawat Shaklee

Salam sejahtera, hari sabtu nih, banyak produk shaklee yang boleh digunakan untuk hilangkan jerawat di muka. Tapi sebenarnya nak kena faham, jerawat bukan sekadar masalah kecantikan, tapi sebenarnya ianya ialah masalah dalaman, kalau rasa tak faham boleh baca artikel pasal jerawat yang kami dah tulis sebelum nih. Baca betul-betul, setiap jerawat merupakan petanda masalah dalaman dalam badan kita. Jadi cara terbaik tentu juga kita merawat dan membekalkan nutrisi yang cukup kepada badan kita. Tapi nak lagi best, kita nak tengok kebaikan resveratrol untuk jerawat di muka kita, kecantikan muka sebaiknya ialah hasil dari kesihatan dari dalam.

RESVERATROL MENGHILANKAN JERAWAT ?

Kalau nak jerawat hilang dengan cepat wajib ambil Resveratrol. Kenapa ? Resveratrol berfungsi untuk baiki terul ke sel kita. jerawat di sebabkan oksin, pencemaran. benda ini akan merosakka sel. bila sel rosak, tak sihat maka lapisa dalam kulit kita pun rosak. Jadi resveratrol akan bantu rawat masalah utama dulu.

Kajian ada menunjukan bahawa, pengambilan resveratrol dapat mencegah jerawat dari tumbuh kembali. Menurut Dr. Bowe, seorang pakar kulit dari New York, tahap antioksidan yang rendah selalu ditemui pada wanita yang menghadapi masalah jerawat. Jadi resveratrol yang mempunyai tahap antioksidan tinggi dan berkualiti , akan menghalang punca jerawat.

Satu kajian klinikal sudah dibuat untuk membandingkan tahap perlindungan sel diantara Resveratrol, vitamin E dan vitamin C. Keputusannya, Resveratrol mampu melindungi kerosakan sel setinggi 95%. Diikuti dengan vitamin E 65% dan vitamin C 37%.

Takkan nak biarkan jerawat yang teruk menghilangkan keyakinan diri korang kot. Pastikan produk yang tiada bahan kimia seperti merkuri yang bukan jerawat hilang, muka pun boleh hilang tau. makin teruk, sel kulit menipis. Takut nanti dapat kanser kulit pulak.

VIVIX : MINUMAN BOTANI TERBAIK POLIFENOL RESVERATROL

Vivix mengandungi resveratrol. Malah Vivix terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, disamping tidak mengandungi alkohol, sebaliknya hanya menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan dan HALAL!

Saintis telah menjalankan kajian dan hasil kajian mendapati orang-orang Perancis gemar memakan daging yang berlemak tinggi dan minum wain dengan banyak, tetapi kadar penyakit jantung tetap rendah di Perancis. Selepas bertahun-tahun membuat kajian, saintis menemui rahsia di sebalik Paradoks Perancis terdapat pada Resveratrol yang terkandung dalam wain merah.

Satu hidangan Vivix mengandungi jumlah resveratrol yang sama banyak seperti yang terdapat dalam 100 gelas wain merah.

Sekiranya hendak dibandingkan dengan minuman jus lain, Vivix ternyata mendahului dengan hanya 1 sudu teh sehari mampu membekalkan ORAC* value yang diperlukan tubuh iaitu 3000-5000 ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC) is a method of measuring antioxidant capacities of different foods ).

kulit jerawat bernanah hilang selepas minum vivix shaklee

awet muda cantik cun melecun detox vivix shaklee

minum vivix jadi muda

CARA ORDER VIVIX SHAKLEE

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

Kongsi Kepada Kawan

This Post Has 2 Comments

    1. Remaja sekarang banyak berlaku perubahan hormon

Leave a Reply

CommentLuv badge

Close Menu