TIPS CLOSING BERGAYA – Pesanan Master Roslan Kepada Semua SID

tips closing bergaya.

Assalamualaikum semua, Salam closing semua. Sorry ya kami lambat bersiaran pada hari yang penting ni. Hari terakhir closing terakhir untuk tahun 2018. Macam biasa, kami tahu ramai excited nak start fresh, start new esok. betul kan ? Nak-nak promo Januari best gilerss! Tapi, sebelum nak bermula dengan yang baru kena habiskan yang sedia ada dengan sebaik mungkin. Jangan ada hutang apa-apa.. especially hutang rasa terkilan dgn diri sendiri. jom kita baca sikit tips closing bergaya

Kami just nak pesan, keep fighting till the end. Kita semua champions, champions never surrender! Never lose hope! Champions adalah orang-orang yang bangkit selepas jatuh! Doa. Jangan putus harap. Allah tu ADA. Doa banyak-banyak. Jangan kita jadi orang-orang yang sombong. Jom baca amanat ayahanda, sebagai pembakar semangat untuk tutup buku 2018 dan buka buku 2019.

TIPS CLOSING BERGAYA

  1. Tetapkan kadar Uv untuk peribadi dan group di awal bulan, set nak effektif rank apa ?
  2. Set goal berapa new SID yang nak recruit (ada senarai target list)
  3. Buat gila-gila awal bulan. Aktiviti yang tingkatkan jualan (online dan offline)
  4. Teropong atau bedah GE sentiasa. Upgrade peratus biz builders
  5. Kenal pasti leaders dan biz builders yang nak kita fokus.
  6. Sentiasa berhubung dan monitor prestasi serta bagi motivasi
  7. Jika anda bersemangat ia akan transmit aura positif pada team anda.
  8. Jika anda buat saat akhir anak buah anda juga buat saat akhir yang pasti beri adegan suspen, walaupun hero menang last minit jangan amalkan ya.
  9. Kuatkan semangat serta teruskan perjuangan hingga ke minit terakhir 11.59 malam nanti.
  10. Orang berjaya bukan tiada cabaran tapi tiada istilah putus asa !! Banyakkan zikir dan doa ya.

Apapun tahniah pada yang dah achieve target. Happy Disember Closing and Happy New Year 2019. Lepas ini kena apply tips closing bergaya ini setiap masa waktu untuk business shaklee anda.

Kenapa Kena Business Shaklee ?

  1. Masa boleh diurus – nak tahu tak ? masa korang boleh urus, sebab tuh, kalau ko join team kitorang, yang ada upline super duper hebat, diorang akan ajar, eh aku sendiri boleh ajar macam – mana nak buat supaya korang urus masa dengan baik, sampai tak kantoi main facebook kat ofis, tapi sales dan promotion tengah jalan sendiri.
  2. Business ni dah hampir 60 tahun – hahahha, business ni antara yang laku, sebab syarikat dia kukuh produk dia lagilah sangat bagus, kalau kena dengan teknik marketing yang betul , ko takkan percaya mudahnya nak jual produk shaklee, dan ko tak perlu risau pasal produk macam goreng pisang panas yang tumbuh bak cendawan di luar sana
  3. Dowline lagi kaya dari Upline – hakikat business shaklee, tak pernah ada upline yang sentiasa kaya. Downline kitorang bonus lagi banyak dari kitorang, hahahah, sebab business, siapa usaha, dia dapat, siapa malas, tak efektif, dia akan sengsara.

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu