Tubuh Makin Sihat Wajah Makin Jelita 6 Tahun Makan Shaklee

Tubuh Makin Sihat Wajah Makin Jelita 6 Tahun Makan Shaklee

SUPERMOM SHAKLEE STORY MUSIM KE-6

TESTIMONI 29 : SARINA MOHD ISA
***************************************

[6 TAHUN AMALKAN SHAKLEE, TUBUH SEMAKIN SIHAT, WAJAH SEMAKIN AWET MUDA DAN JELITA]

Assalamualaikum WBT.
Hi,Saya Sarina Mohd Isa, berusia 38 tahun dan mempunyai 2 orang anak. Saya mula kenal Shaklee semasa saya mengandung anak ke dua iaitu pada tahun 2013. Semasa anak pertama, saya mempunyai masalah tiada susu badan ,tak bermaya, pening ketika berpantang. Dalam pantang saya dah bagi susu formula kepada anak saya. Tetapi bila saya dapat tahu saya mengandung anak ke dua saya bertekad saya dapat menyusu badan sepenuhnya. Rezeki saya dapat jumpa dan mencuba supplemen Shaklee padahal ketika itu saya google mengenai petua bagaimana untuk tambah susu badan.

Oleh kerana Set Berpantang dan Set Hamil Shaklee lebih kurang sama, saya mula beli dan amalkan vitmain Shaklee ketika saya mengandung lagi . Alhamdulillah, saya sangat happy kerana sebaik selepas bersalin, susu badan saya meriah hingga terlebih-lebih dan saya boleh buat EBM semasa berpantang lagi. Bukan itu sahaja saya dapat kesihatan yang lebih baik untuk diri saya dan anak saya ketika mengandung hinggalah waktu bersalin ,berpantang dan selepas berpantang.

Disebabkan saya berpuas hati dengan kesan yang bagus daripada supplemen Shaklee sehingga kini saya masih mengamalkan vitamin Shaklee. Hampir kesemua produk Shaklee saya telah guna tetapi yang paling saya suka adalah Vivix, Collagen dan Youth Skincare. Maklumlah bila umur makin meningkat kesihatan dan kecantikan kulit haruslah dijaga.
Vivix sangat memberi impak yang sangat besar kepada kulit saya yang kusam . Apabila Shaklee memperkenalkan Youth Skincare lagi lah bertambah kesan yang amat bagus kepada kulit muka saya. Dari kulit yang kusam dan gelap ,kini kulit saya lebih nampak berseri dan cerah. Memang sangat berbeza saya yang dulu dan kini kesan dari penggunaan complete set Youth Skincare dan Vivix.

Terima kasih Shaklee kerana telah mengubah kesihatan dan kulit wajah saya.

#supermomshakleestory
#ht3s8
#mychampioncircle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Open chat
Powered by