Turun 13 kg Dengan Diet Shaklee Yang Berkesan

Turun 13 kg Dengan Diet Shaklee Yang Berkesan

BANYAK KALI GAGAL MASA RAMADAN

Biasa time ramadan, orang kata bulan tuh terbaik nak kuruskan badan, hahaha, tapi masuk je waktu raya, semua naik balik, lepas tuh naik dengan terlebih pun ado, weih makanan sedap sangat, lemang ketupat rendang laksa semua sekali kuih air fanta air manis semua balun. Tak masuk lagi open house sehari sampai 3 rumah, kekadang lebih. Makan sampai tak ingat akhirat. Hahaaha , itu abg joe dulu.

Tapi tahun ni alhamdulilllah, ada satu detik Allah turunkan rahmat dan hidayah, terus abg joe dan kak Ainul Mustafa susun strategi kuruskan badan, jawabnya kali ni mesti boleh. Hahhaa orang lain dengar cerita terus struggle, kami terus progress dengan target masing masing.

Tapi dilema jugak bila dah berubah macam nih, tahu tahu jumpa member kata kau sakit lah, kurus lah, tak jugak puji muka makin muda, lepas tuh tak tahan ada yang sampai keliru hampir tak kenal, hahaha.

Rasa macam tak percaya pun ada, jauh lagi nak ke BMI normal, tapi oklah kan macam kat atas nih ? Ada sapa nak tahu ke cara abg joe dan kak ainul kuruskan badan ? Kalau nak pm tepi kita sembang ok ?

#jurnalkurusjoelabu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Open chat