Turun 15 kg Dengan Set Kurus Shaklee

Turun 15 kg Dengan Set Kurus Shaklee

Sy share skit ye . Sy suka guna basic dlm principle shakee sndri .

1) Exercise regularly
– sy mmg ada exercise cuma agak jarang sbb anak2 kecil lg, cuma dekat rumah kdg2 sy exercise, tak heavy tp uruskan anak pn dh berpeluh. Kdg2 sy jalan kaki je petang2, sy czer jd sy berjaga jaga skit. Yg bagus, praktis lah hari2 ye utk yg mampu.

2) Eat healthy
– Mula2 sy buat IF, tp cuma bertahan 1 mggu . Haha yang ni sape buat keep it up. Sy memang kuat makan plus asyik rasa nak makan, maybe sbb bf anak (slhkan anak lg) . Cuma lepas sy tak continue IF tu, sy still control nafsu makan, sugar sy cut, minyak2 sy kurangkan, kafein sy stop, kdg2 tercheat tu biasa, plg penting lepas dah telan mcm2 sy takkan lupa ambil omega dan herblax .

3) Supplement wisely
– Yang ni, sy mula2 dlm oktober ke november, effect lambat sket, tp sy sgt yakin dgn produk shaklee. 100% yakin, sy takde mix produk lain. Sy konsisten je. Alhamdulillah lepas tu sgt sgt sgt berkesan dan membantu. Jgn skip dan konsisten kalau boleh . Banyakkan air kosong .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Open chat