BERJAYA TURUN 22KG DAN MAKIN CANTIK MUDA

BERJAYA TURUN 22KG DAN MAKIN CANTIK MUDA

BERJAYA TURUN 22KG DAN MAKIN CANTIK MUDA

dah cuba diet, dah cuba eat clean, dah pergi ke gym tapi berat susah nak turun. kenapa ye? Salah 1 sebab adalah badan kita kurang nutrisi. Bila kurang nutrisi maka metabolisme akan cepat naik turun. Malah ada yang kurus tapi muka nampak tua, tak sihat dan lagi teruk paras kolesterol tinggi.

Nak settlekan semua masalah ini?

BERJAYA TURUN 22KG DAN MAKIN CANTIK MUDA

1. ESP

Didalam ESP ada 1 bahan istimewa iaitu Leucine

Leucine ni ialah salah satu daripada 9 asid amino yang tidak boleh dihasilkan oleh badan.

Leucine ni ada fungsi yang tersendiri dan sangat membantu menurunkan berat badan. Bagaimana?

(a)✔️ Membakar lemak visceral.

Lemak visceral adalah lemak yang berada paling dalam (di bahagian perut) dan susah nak disingkirkan. Tapi leucine ni dapat bantu bakar lemak viseral ni.

(b)✔️ Rasa kenyang yang berpanjangan.

Perasan tak bila kita minum ESP kita rasa kenyang dan bertenaga? Sebab Leucine ni bantu bertindak dalam metabolisme glucose. (Glukose ni diperlukan untuk tenaga). Jadi, bila kita minum ESP, even tak makan atau pun masa kita berpuasa ; kita still rasa kenyang…rasa bertenaga.

Selain tu, leucin ni juga boleh rendahkan tahap triglycerides dalam darah yang akan membantu leptin (sejenis hormon) meransang otak dengan lebih baik supaya anda berasa kenyang pada kalori yang rendah… and that’s why if nak kurus ESP ni ambil sebelum makan, so, time makan tu kita dah rasa kenyang…automatik kita akan kurang makan.

(c)✔️ Membina semula otot.

Memang kita boleh dapat leucine dari makanan lain, tapi antara banyak-banyak asid amino, Leucine ni mudah rosak lagi-lagi time senaman. So that’s why kita perlukan supplements yang ada leucine (which is ESP la kan) untuk bina semula otot, dan untuk menjalankan fungsi lain. Ha.. tu sebab korang tengok atlet selalunya ambil protein…sebab diorang tak nak kehilangan otot diorang. Kan otot diorang pejal gitu!

 

2. Omega Guard

Fungsi Omega 3 membantu bakar lemak dengan membantu badan bertindak balas dengan lebih baik terhadap hormon yang dipanggil leptin. Leptin memberitahu badan (otak kita) untuk kurangkan selera makan supaya anda boleh kekalkan atau kurangkan berat badan.
Omega guard juga bantu stabilkan kolesterol. taknak la kurus tapi kolesterol tinggi kan.

3. Herb lax

-mengatasi masalah sembelit
-menyingkir toksin dalam badan.
-mengelakkan perut kembung
-mengempiskan perut
-membantu merangsang usus untuk mempercepatkan proses pembuangan secara lembut.
-memberi kepejalan kepada perut.

CARA ORDER SET INI NAK TURUN 22KG MACAM DIA?

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya.
Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya, Alam Impian, Denai Alam,

Ainul Mustafa
Pengedar Shaklee Shah Alam
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp:KLIK SINI >  013-3612717

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.