Turun Berat Dengan Detox Hilang 13kg Dalam 4 Bulan

Turun Berat Dengan Detox Hilang 13kg Dalam  4 Bulan

SUPERMOM SHAKLEE STORY MUSIM KE-6 , TESTIMONI 25 : AZMAYA AFKAR . Dari 65kg ke 52kg Dalam Masa 4 Bulan Dengan Program Jom Detoks Shaklee! . Turun Berat Dengan Detox .

Nama saya Azmaya Afkar. Saya ingin kongsikan kisah saya yang dulunya memiliki berat 65kg, tak nampak ruang dan jalan untuk kurus; akhirnya berjaya kurus semula setelah dibukakan hati untuk join program Jom Detox. Alhamdulillah.

Pada awalnya, hati ragu-ragu dan sangsi dengan kebolehan program ini sebab dah banyak kali buat diet (acah-acah) asyiklah tak turun pun berat badan.

Tapi bila join Jom Detox buat kali pertama, tak sangka saya boleh turunkan 3kg dalam masa 7 hari sahaja!

Mulanya niat nak turunkan sikit aja, dapat cecah semula angka 59kg pun jadilah! Tapi bila nampak kebolehan Jom Detox, saya mula simpan hasrat tamak untuk turun sehingga dapat berat yang betul-betul ideal.

Dari 65kg ke 52kg dalam masa 4 bulan!

Sampai kawan-kawan gelarkan saya Sesumpah. Minggu lepas nampak lain, minggu ni nampak lain, minggu depan jumpa nampak lain! Begitu pantas perubahan yang berlaku dalam diri saya dengan Jom Detox. Tak sempat nak give up!

Hingga kini, Alhamdulillah berat saya maintain dengan BMI 22. Walaupun makan banyak waktu hari raya dan naik 3kg, tapi mudahnya untuk turun semula.

Terima kasih diucapkan buat upline saya dan Shaklee untuk program Jom Detox yang awesome ini, saya dapat turun berat dengan detox.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Open chat