Turunkan Berat Badan Dengan Set Detox Shaklee

Turunkan Berat Badan Dengan Set Detox Shaklee

SUPERMOM SHAKLEE STORY MUSIM KE-6, TESTIMONI 27 : RUBAIYAH ASAN, DARI SAIZ XL KE S GARA-GARA JOIN PROGRAM JOM DETOX GAYA SHAKLEE, TURUNKAN BERAT BADAN .

Saya Rubaiyah Asan. Ini cerita detox saya yang awesome bersama Shaklee!

Sebelum ni ada juga jaga makan, tak makan nasi, ambik protein. Tapi berat tak turun2 sbb tak bole tinggal nescafe dan teh tarikšŸ˜¬.

Terasa badan semakin berat. Seluar semakin ketat. Stamina semakin hilang. Paling tak suka nak panjat tangga rumah sebab terasa sakit kaki. Bangun tidur badan terasa letih dan tak bermaya. Saya memang susah hati dengan keadaan saya masa tu.

Bila master Zura Betty and geng ajak untuk buat detox shaklee terus saya join. Macam tahu tahu jer saya memang tengah cari cara untuk turunkan berat badan.

Entah macam mana, dengan aura yang ada dalam team detox tu, saya mampu untuk buat detox pertama kali dengan penuh bersemangat.

Saya guna semua suppliment detox.

Alhamdhulillah hari ke 4 dah nampak kesan, berat turun 3 kg, inci hilang 3 cm masa tu. Tak pernah sebelum ni saya diet dapat result secepat macam ni. Bila dah nmpak hasil macam ni, saya pun makin bersemangat dan teruskan detox sampai hari ke 7.

Saya ikut semua tips Masters dalam tu. Saya lupa terus pasal nescafe dan teh tarik. Tak sanggup lagi minum air dan makan yang manis – manis. Garam pun saya tak ambil langsung.

Habis sesi detox pertama kali, saya turun 5.5kg dalam masa 7 hari. Inci hilang 4cm untuk perut sahaja.

Yang paling seronok, tak der lagi rasa mencungap bila naik tangga. nak lari pun rasa ringan jer badan, dan….yang paling seronok, nafas semakin panjang, bila mengaji lancar jer. Kulit rasa lebih lembab dan halus.

Sangat berpuas hati dengan pertama kali detox, saya teruskan dengan eat clean. Setiap bulan saya buat detox. Selepas 3 kali detox, saya mampu turunkan 16kg. Dari saiz XL to saiz S.

Terima kasih pada master Zura, master Yani dan master Laila yang banyak berkongsikan tips dan ilmu detox. danberjaya turunkan berat badan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.