Video Testimonial Vivix Shaklee

Video Testimonial Vivix Shaklee

Alhamdulillah, ramai sekarang ini nak guna vivix shaklee, semestinya terbukti best, sebabnya ianya adalah hasil dari kajian yang lama, tentang kesan penuaan, penemuan hebat yang dilakukan oleh penyelidik Shaklee. Hari ini, jom kita tengok beberapa video hebat dari ireach HD oleh pengguna yang berjaya menyelesaikan masalah mereka dengan sirap ajaib ini.

VIDEO 1 – RAHSIA BERHENTI MEROKOK DENGAN MUDAH

Jika anda menonton video dibawah , abam hensem di bawah ini ceritakan betapa peritnya beliau nak berhenti merokok, dah cuba pelbagai cara, dan akhirnya, isterinya membawa satu ramuan ajaib shaklee yang hebat

VIDEO 2 – PENYAKIT ASMA YANG KRONIK

Seorang isteri ini sangat sayangkan suaminya, tapi suaminya pula ada masalah sistem pernafasan, asma yang kronik, sehingga beliau mencuba set asma shaklee, yang mengandungi vivix shaklee, Alhamdulillah, tiada lagi rawatan susulan ke hospital.

VIDEO 3 – SUAMI HAMPIR LUMPUH

Abang gagah di bawah diberitahu oleh doktor, bahawa dia tidak boleh membuat kerja berat, jadi dia terpaksa lupakan sukan kegemarannya iaitu kriket. Sehinggalah isterinya yang ayu jelita membawa balik sirap shaklee yang mampu membuatkannya senyum gembira selepas itu

CARA ORDER VIVIX SHAKLEE

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

Leave a Reply

CommentLuv badge

Close Menu