Kenapa Ramai Gilakan Vitamin Cinta ?

Kenapa Ramai Gilakan Vitamin Cinta ?

Apa itu vitamin Cinta ? Bagus sangat ke sampai ramai yang nak guna vitamin nih ? Tapi jangan tak tahu, kehebatan set vitamin shaklee yang jenis ni, memang kalau baca testimonial boleh muntah, itulah dia kuasa vitamin E Shaklee. Memang ramai sangat para isteri sukakannya, termasuk para suami

rahsia kesuburan lelaki

Vitamin E @ Vitamin CINTA ?

Vitamin E dikenali sengai vitamin cinta.kenapa? sebab vitamin E sangat sesuai untuk hubungan suami isteri. Antara khasiat yang korang boleh dapat untuk vitamin E ni banyak, boleh tengok fungsi dia yang saya tulis sebelum ni di sini.

Peranan Vitamin E kepada suami

  • Lebih tenaga (seksual)
  • Ereksi yang lebih lama
  • Lebih mudah terangsang
  • Libido yang lebih kuat
  • Orgasma yang lebih kerap dan bersemangat

Peranan Vitamin E kepada isteri

  • Lebih tenaga (seksual)
  • Lebih mudah terangsang
  • Libido yang lebih kuat
  • Untuk menstabilkan hormon seks/ kewanitaan, terutama bagi ibu menyusu yang mempunyai kandungan hormon prolaktin (hormon menyusu) yang tinggi.

Testimoni

Oklah, jom tengok serba sedikit testimoni yang ada yang dipetik dari pakcik facebook, memang kat sini sekali lagi kalau nak baca jangan muntah, sebab ini memang luahan perasaan orang yang dah rasa penangan vitamin cinta ** maaf…muka & nama customer terpaksa dihidekan sebab rasanya benda ni akan sensitif kan.
hubungan kelamin

Hangatkan CINTA 

Jom kita hangatkan lagi keaadaan bercinta anda dengan memesan vitamin E shaklee kepada pasangan anda, kalau nak order, jom klik gambar order di bawah, atau hubungi kami ok . Selamat bercinta dan kekal bahagia.
ainul mustafa

Ainul Mustafa
013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com
http://www.facebook.com/DietDietSihat
http://jalanabadi172784.blogspot.com

This Post Has 2 Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Close Menu