Waktu Sesuai Lakukan Seks Supaya Lebih Cepat Hamil

Waktu Sesuai Lakukan Seks Supaya Lebih Cepat Hamil

Waktu Sesuai Lakukan Seks Supaya Lebih Cepat Hamil .Pasti anda tidak mengetahui apabila selain wanita, lelaki juga mempunyai masa subur , iaitu dimana sperma lelaki dalam keadaan terbaik dan mempunyai kemungkinan besar dapat membuahi sel telur. Masa subur lelaki tidak mempunyai kitaran bulanan seperti Masa Subur Wanita, namun terjadi setiap pagi hari atau terutama ketika musim sejuk. Pada waktu pagi hari dan musim sejuk, seorang lelaki mempunyai jumlah sperma yang lebih banyak.

Waktu Sesuai Lakukan Seks Supaya Lebih Cepat Hamil


Perubahan waktu dan musim akan mempengaruhi jumlah sperma lelaki . Jumlah sperma pada lelaki akan lebih banyak di musim sejuk dan lebih sedikit pada musim panas. 


Pada musim panas atau siang hari dengan suhu yang meningkat, akan menjejaskan kualiti sperma. Testis lelaki sangat sensitif terhadap suhu, dan apabila suhu panas akan menjejaskan kehidupan sperma yang lebih pendek.
Jadi , selain masalah waktu untuk keintiman , anda yang masih berusaha memiliki anak , maka anda harus menjaga kesuburan alat pembiakan dengan sebaik ­baiknya.

Salah satu caranya adalah tidak merokok, menjaga suhu normal alat kelamin dan melakukan pola hidup sihat , dan sebaiknya anda melakukan hubungan badan ketika pagi hari atau ketika suhu sejuk.

Pada pagi hari , kira­kira jam 4:00 sampai dengan jam 7:00 , merupakan salah satu masa subur Lelaki, dan masa terbaik untuk Berhubungan Badan antara Suami ­Isteri .

 

Kesimpulan Waktu Sesuai Lakukan Seks Supaya Lebih Cepat Hamil adalah:-

Masa subur lelaki terjadi pada pagi hari sekitar jam 4:00 sampai 7:00 atau pada suhu masih sejuk dan musim sejuk 

Pengeluaran sperma saat pagi atau suhu sejuk akan lebih banyak dan lebih kuat untuk bertahan hidup


Rasa mengantuk saat malam hari juga mempengaruhi semangat untuk berhubungan badan pada suami

 

Sumber: Rahsia Cepat Hamil

 

Supplement Membantu Kesuburan lelaki dan Wanita Supaya Cepat Hamil

 

 

Berjaya Hamil Dengan Set Kesuburan Shaklee

 

 

 

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya, Alam Impian, Denai Alam,

Ainul Mustafa
Pengedar Shaklee Shah Alam
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Open chat
Powered by